Пържен Далак

Открий всички 38 кулинарни идеи относно пържен далак в Готвач.бг.
Пържен свински далакПържен свински далак
1
. Посолете на вкус и добавете черния и червен пипер. Ястието се пържи, докато доматите се поизпарят и останат на мазнина. Свинският далак се снема от котлона, поръсва се с накълцан магданоз и се поднася....
Пържен Телешки Далак с подправкиПържен Телешки Далак с подправки
Телешкият далак се слага в тенджера с малко вода и щипка сол на средно умерен огън. След около един час извадете далака от бульона. Оставете...
Пържена пъстърва с пържени картофиПържена пъстърва с пържени картофи
. Изпържва се в сгорещена мазнина, предварително оваляна в брашно. За гарнитурата картофите се обелват, нарязват и пържат в олио. Рибата се поднася с гарнитура и резен лимон....
Свински далак с каймаСвински далак с кайма
Измийте далаците добре. Нарежете всеки далак на три парчета. На всяко парче правим разрез с нож да се получи "джоб". Всеки джоб пълним с каймата...
Пълнен телешки далакПълнен телешки далак
Измиваме и разрязваме далака, като внимаваме да не го пробием. Приготвяме плънка от смляното месо, нарязания на ситно лук, магданоза...
Свински далак с оризСвински далак с ориз
нарязанте лук и моркови. Оризът също се запържва, добавя се сол, черен пипер и чубрица (по избор). Готовата плънка се изсилва в далака, след...
Пържен барбунПържен барбун
лимон. Бялото месо на барбуна е с дискретен морски сладък аромат и леко сладникав вкус. Принципно се приготвя печен на скара, но и пържен е много...
Пържен бобПържен боб
Запържваме лука в олиото до златисто. Добавяме доматите консерва и ги оставяме за около 5 минути докато омекнат. Прибавям червения пипер и...
Пържен патладжанПържен патладжан
2
Патладжанът (хубаво е да не е с много тъмна кора) нарязвам на дълги филии. Посолявам. В тиган загрявам повечко олио и пържа от двете страни...
Пържен смадокПържен смадок
Рибките се изчистват, измиват, нарязват се на шайби и леко се подсушават. След това се осоляват, овалват се в башно и се пържат до готовност в нагорещено олио....
Пържен ватусПържен ватус
. Загряваме в тигана олиото и пържим за около 2 минути. След като е готова поставяме върху кухненска хартия, за да може да попие мазнината от пърженето. Сервира се с резен лимон и по желание зелена салата....
Пържен АлайПържен Алай
2
солта. Всяко парче потапяме в брашно и изтупваме да падне излишното. В тенджера със много олио (може и мас) започваме да пържим, като гледаме да я зачервим хубаво....

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: