Пържоли от Акула

Разгледай всички 24 подбрани съвети за пържоли от акула в Готвач.бг.
Пържени котлети от акулаПържени котлети от акулаЗагрейте олио в дълбок тиган, оваляйте всеки котлет в брашно и изпържете до хубав златист цвят....
Котлети от акула със зеленчуциКотлети от акула със зеленчуциОвкусете филетата акула със сол и черен пипер и оставете да престоят за 1 час в хладилник....
Акула панеАкула панеНарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см....
Акула по марсилскиАкула по марсилскиЗехтинът се загрява в тенджера и в него се запържва нарязаният на ситно лук до прозрачно. Добавят се нарязаните на малки кубчета домати, счуканите...
Акула в белтъкАкула в белтъкЛимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания на...
Акула на шайбиАкула на шайбиОт лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30 минути....
Котлет от акула с бяло виноКотлет от акула с бяло виноКотлетите риба се поръсват със сол и черен пипер от двете им страни. Заливат се със сока от лимона....
Котлети от акула със зеленчуци на параКотлети от акула със зеленчуци на параКотлетите от акула се овкусяват със сол, черен пипер и лимонов сок. Оставят се за около 30 минути в хладилник....
Котлети от акула в панировка от белтъкКотлети от акула в панировка от белтъкОтцедете котлетите, оваляйте ги в брашно, а после потопете в разбития белтък....
Котлети от акула с моркови и чушкиКотлети от акула с моркови и чушкиНарязваме лука на ситно и го запържваме в сгорещено олио. Когато е готов го прехвърляме в дълбока тенджера. След това нарязваме чушките, морковите...
Котлети от акула в сос от горчица и медКотлети от акула в сос от горчица и медВ подходящ съд /такъв, че да се съберат всички котлети наведнъж/ загрейте 2 с.л. масло и 2 с.л. зехтин....
Акула в лимон и магданозАкула в лимон и магданозМного вкусна Акула в лимон и магданоз....

Рейтинг

4.5
Общо 6 гласували
5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: