Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържоли от Акула
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

1

Котлетите от акула се овкусяват със сол, черен пипер и лимонов сок. Оставят се за около 30 минути в хладилник....

Нарязваме лука на ситно и го запържваме в сгорещено олио. Когато е готов го прехвърляме в дълбока тенджера.
След това нарязваме чушките, морковите...

Отцедете котлетите, оваляйте ги в брашно, а после потопете в разбития белтък....

Нагласяме си уреда на 200 °C и печем котлетите от акула в еърфрайър по 6 минути от двете страни....

В подходящ съд /такъв, че да се съберат всички котлети наведнъж/ загрейте 2 с.л. масло и 2 с.л. зехтин....

Котлетът от акула в зехтин с чипс от сладък картоф е готов....

Зехтинът се загрява в тенджера и в него се запържва нарязаният на ситно лук до прозрачно.
Добавят се нарязаните на малки кубчета домати, счуканите...
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 7
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка: