Рецепти на Тиган

Разгледай всички 200 подбрани съвети относно рецепти на тиган в Готвач.бг.
Октопод на тиганОктопод на тиганОктоподът се вари добре на тих огън в продължение на 2-3 часа. След това ги извадете и ги оставете 10 минути да изстинат. Когато се охлади,...
Хачапури на тиганХачапури на тиган1. Смесете в купа кефира, сметаната и по желание лъжичка оцет (слагам я за всеки случай, за по-сигурно бухване на содата). Разбъркайте при млечната...
Хлебчета на тиганХлебчета на тиган1. Разтворете маята в леко затоплената вода със захарта и 3 с.л. брашно. Така получената кашичка оставете на топло да втаса за 8 минути, покрита с...
Кексчета на тиганКексчета на тиганРазделят се белтъци и жълтъци. Белтъците се разбиват на сняг, жълтъците се разбиват със захарта, млякото и ванилията. Прибавят се ванилията и брашното...
Шишчета на ТиганШишчета на ТиганВ купа сложете соевия сос и зехтина. Сол не слагам, защото соевият сос е достатъчно солен за нас. Измийте и нарежете пилешкото месо на хапки....
Торта на тиганТорта на тиганОт продуктите се омесва тесто. То се разделя на 8 топчета. Всяко се разточва на кора. Тя се дооформя на кръг с помощта на капак от тенджера - 22 см...
Макарони на тиганМакарони на тиганСварете макароните във подсолена вода. Не се старайте да ги оставяте леко жилави, както е правилно да се варят, дори напротив - съвсем леко ги разварете...
Базлами на тиганБазлами на тиганТиган с незалепващо покритие около 24 см. Базламите са работени в миксер. Ползвала съм заквасена сметана. В купата на миксера се поставят първо...
Камембер на тиганКамембер на тиганЗагрейте тиган с незалепващо дъно на силен огън-една степен под максималната. Сложете една лъжичка зехтин и запечете сиренето от двете страни...
Сепия на тиганСепия на тиган1. Сепиите се почистват от видими висящи ципички и твърдата топчица в основата на пипалата се отстранява. На такъв размер сепия не е нужно да се бели...
Колаче на тиганКолаче на тиганВодата се затопля леко, размива се маята в нея, добавя се яйцето и солта. Слагаме олиото. Разбива се всичко много хубаво. Постепенно се добавя...
Скариди на тиганСкариди на тиганИзмиваме скаридите и хвърляме върху добре загрят тиган, в който сме разтопили маслото предварително. Поръсваме с пресования чесън, или ситно нарязан...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: