Рибен Бульон

Прегледай всички 12 избрани предложения за рибен бульон в Готвач.бг.
Бульон от рибаБульон от рибаГотовият бульон се прецежда преди консумация....
Говежди БульонГовежди БульонТака се получава бистър говежди бульон....
Бульон-трезвеБульон-трезвеОсвен традиционните за случая с махмурлука шкембе чорба и зелева чорба тук има три други рецепти за бульон-трезве. 1....
Гъбен бульонГъбен бульонГъбите могат да се поднесат като гарнитура, а бульонът се ползва според първоначалния замисъл....
Зеленчуков бульонЗеленчуков бульонЗехтинът се загрява, прибавя се лукът, морковът, празът, целината, доматът и магданозът. Задушава се около 5 мин. Прибавят се зърната от черния...
Вегетариански бульонВегетариански бульонВърнете го във врящия бульон и добавете фидето. Овкусете бульона със сол, пипер, добавете масло (може и олио) и лимонов сок....
Шотландски бульонШотландски бульонАгнешкото месо се покрива с 1.8 л вода и се оставя да заври. Препенва се, след което се добавят лукът, подправките и ечемикът. Ако е нужно, се...
Пилешки бульонПилешки бульонПрецедете бульона и го оставете да изстине. Оберете с лъжица изплувалата на повърхността мазнина....
Домашен заешки бульонДомашен заешки бульонВеднага след охлаждането на бульона го прецеждаме....
Домашен агнешки бульонДомашен агнешки бульонИдеална рецепта за зимните дни - домашен агнешки бульон....
Домашен патешки бульонДомашен патешки бульонИзвадете месото и зеленчуците от бульона. Прецедете патешкия бульон няколко пъти....
Моят зеленчуков бульонМоят зеленчуков бульонЩом зеленчуците омекнат, нашият бульон е готов. Посоляваме на вкус и прецеждаме....

Рейтинг

4.3
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: