Бульон от риба

Бульон от риба

2

се заливат с водата и се оставят да се варят на слаб огън. Готовият бульон се прецежда преди консумация....

1

Рибен Бульон

Прегледай всички 8 избрани предложения за рибен бульон в Готвач.бг.
Пилешки бульон

Пилешки бульон

, докато месото се отдели от костите. При нужда доливайте по малко вода. Прецедете бульона и го оставете да изстине. Оберете с лъжица изплувалата...

Говежди Бульон

Говежди Бульон

костите, месото и зеленчуците, а течността се прецежда. Така се получава бистър говежди бульон....

Бульон-трезве

Бульон-трезве

винцето, а ние да помислим за тях. Освен традиционните за случая с махмурлука шкембе чорба и зелева чорба тук има три други рецепти за бульон-трезве...

Гъбен бульон

Гъбен бульон

минути заедно със зехтина, солта и черния пипер. След това сместа се маха от огъня и се прецежда. Гъбите могат да се поднесат като гарнитура, а бульонът се ползва според първоначалния замисъл....

Шотландски бульон

Шотландски бульон

Агнешкото месо се покрива с 1.8 л вода и се оставя да заври. Препенва се, след което се добавят лукът, подправките и ечемикът. Ако е нужно...

Вегетариански бульон

Вегетариански бульон

пресовайте. Върнете го във врящия бульон и добавете фидето. Овкусете бульона със сол, пипер, добавете масло (може и олио) и лимонов сок...

Зеленчуков бульон

Зеленчуков бульон

Зехтинът се загрява, прибавя се лукът, морковът, празът, целината, доматът и магданозът. Задушава се около 5 мин. Прибавят се зърната от...

4.3
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: