Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Бульон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Бульон

Как се Прави Бульон

Прегледай всички 12 авторски предложения относно как се прави бульон в Gotvach.bg.
Бульон с пилеБульон с пилеВари се на слаб огън 10 мин. Прибавя се нарязаното на ситно пилешко месо. Бульонът се сервира горещ....
Бульон от рибаБульон от риба
4
Готовият бульон се прецежда преди консумация....
Картофен бульон с чесънКартофен бульон с чесън
Кипнете бульона и добавете картофите към него, добавете изпечените скилидки чесън, овкусете със сол и черен пипер....
Руски бульон с ивици омлетРуски бульон с ивици омлет
Залива се 1.5 л вода и се вари до получаване на силен бульон. Месото се изважда и бульонът се прецежда....
Зеленчуков бульон за отслабванеЗеленчуков бульон за отслабване
1
Чушката, зелето и магданоза не се нарязват. Карфиола накъсваме на розички, джинджифила режем на тънко и наситняваме магданоза....
Свински бульон по селскиСвински бульон по селски
По желание по-късно могат да се добавят към прецедения бульон. Бульонът се прецежда през марля....
Зеленчуков бульон за пречистванеЗеленчуков бульон за пречистване
Прецежда се бульона и се пие по една чаша между закуска и обяд и обяд и вечеря. Лечението е за 2 месеца....
Соба нудли с бульон и водораслиСоба нудли с бульон и водорасли
Хапнете сгряващи тялото и душата соба нудли с бульон и водорасли....
Картофи с патешки бульон и месоКартофи с патешки бульон и месо
Наливаме 2 ч.ч от патешкият бульон....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Картофена супа с телешки бульон и празКартофена супа с телешки бульон и праз
С останалото масло и брашното правим светла запръжка, разреждаме с останалия бульон, прибавяме пресованите картофи и праза и варим 10 минути....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: