Руска Кухня Десерти

Открий всички 74 подбрани съвети относно руска кухня десерти в Готвач.бг.
Руски сладкишРуски сладкишВсяка част се намазва със крема и се завършва с крем. Сладкишът се оформя и се оставя да стегне в хладилник около 5-6 часа....
Руски месен кексРуски месен кексИзлива се във форма за кекс и се пече 1 час на 180 градуса....
Руски великденски кексРуски великденски кексЖълтъците се разбиват до бяло със захарта, добавя се брашното, солта и маята, размита в топло мляко. Разбива се дълго време, докато тестото стане...
Руски домашен кексРуски домашен кексРазтопяваме маслото, изсипваме го в купа и към него с разбъркване добавяме захарта и яйцата. За по-лесно използваме миксер. Добавяме брашното,...
Руски боровинков сладкишРуски боровинков сладкишПри разрязването се внимава, тъй като в сладкиша има много боровинков сироп....
Руски захарен сладкишРуски захарен сладкишСладкишът се вади от фурната и се полива с разбитата сметана. Пече се още 7 минути....
Руски меден сладкишРуски меден сладкишЗатоплете меда на водна баня. Отделете жълтъците на яйцата и ги разбийте със захарта, след което ги добавете към меда. Овкусете с канела и карамфил...
Руски десерт Розови облациРуски десерт Розови облациЖелатинът се накисва в 2 чаши преварена охладена вода за 40 минути. Загрява се на водна баня до разтваряне и се оставя да се охлади. Белтъците...
Сладки Руски шапкиСладки Руски шапкиСладките Руски шапки са готови. Рецептата е адаптирана от Ossigeno...
Сладки руски картофиСладки руски картофиСухарите се натрошават на прах и се смесват с нарязаните на ситно орехови ядки. Захарта се разтваря в млякото и се кипва, като непрекъснато се бърка...
Постен руски меден кексПостен руски меден кексТестото се излива в намазана с мазнина форма за кекс и се пече 45 минути на 180 градуса. Поръсва се с пудра захар....
Руски кекс с извараРуски кекс с извараЖълтъците се отделят от белтъците и се смесват с изварата и захарта. Добавят се стафидите, солта и канелата. Белтъците се разбиват и се добавят...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: