Сарми с Праз и Кайма

Открий всички 56 авторски предложения за сарми с праз и кайма в Готвач.бг.
Зелеви сарми с кайма и праз
Зелеви сарми с кайма и праз
. олио. Нарязвате праза на ситно и го смесвате с каймата и почистения и измит ориз. Поръсвате с черния и червения пипер и омесвате. ...
Пости сарми с праз
Пости сарми с праз
Задушавате в сгорещеното олио нарязания на тънки колелца праз без да слагате сол. Когато празът омекне, прибавяте ориза и наливате 1 ч.ч. зелев...
Зелеви сарми с праз
Зелеви сарми с праз
с червен пипер, налейте зеленчуковия бульон и когато оризът го поеме го снемете от огъня. Овкусете с черен пипер и сол. Завийте зелеви сарми...
Постни сарми с праз
Постни сарми с праз
Приготвя се първо плънката за сармите. За целта се загрява олио, запържва се ситно нарязан праз, докато омекне, добавя се ориз и бъркаме, ...
Лозови сарми с кайма
Лозови сарми с кайма
1
притиснете с обърната чиния - това се прави, за да не се развият по време на готвенето. Варенето на сармите отнема около 20-25 минути....
Зелеви сарми с кайма
Зелеви сарми с кайма
3
напълнете сармите. Вторият вариант е да запържите продуктите в тази последователност в сгорещената мазнина. Завитите зелеви сарми с ...
Сарми с месо и праз
Сарми с месо и праз
Нарязваме праза на ситно и го задушаваме в олиото. После нарязваме на ситно свинските гърди, слагаме двата вида пипер и чубрицата и добавяме към...
Постни лозови сарми с праз
Постни лозови сарми с праз
Скълцайте лука и праза и ги запържете, след това добавете измития и отцеден ориз заедно с нарязания чесън и запържете, докато оризът стане...
Сарми в листа от праз
Сарми в листа от праз
2
Измийте праза и го срежете по дължина само от едната страна, за да получите големи листа. Пуснете срязания праз във вряща вода, за да омекнат...
Сарми с праз и маслини
Сарми с праз и маслини
В дълбок съд загряваме растителната мазнина и запържваме накълцаното на дребно месо. Добавяме нарязания на малки парченца праз, чушките...
Дроб сарма от кайма
Дроб сарма от кайма
изчистения и измит ориз. Разбърквате и задушавате още няколко минути. Сваляте от огъна и изсипвате в тавичка. Разбърквате каймата с 1 к.ч...
Сарми от лапад с кайма
Сарми от лапад с кайма
5
Лападът се измива и му се махат жилките. Попарват се с гореща вода, за да омекнат. В тиган се пържи лукът, добавя се каймата и се бърка...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: