Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сарми с Праз и Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Каймата се задушава за около 15-20 минути. Лукът и празът се запържват (олио+зехтин+краве масло), след което се добавя и каймата....

1

5

7

Сармите с телешка кайма и сланина могат да се запекат във фурната или да се сервират със сос според вкуса ви....

В тиган запържваме около 50 мл олио, добавяме наситнения лук и леко го запържваме, след което добавяме раздробената кайма, след запържването ѝ, добавяме...

В дълбок тиган запържете каймата и праза, който е нарязан на ситно. Сипете малко вода за да се раздроби каймата и прибавете ориза....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: