Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тутманик с Кайма и Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....

Почистете праза и го задушете в 2-3 супени лъжици олио и щипка сол. Дръпнете го от огъня и го оставете да се охлади....

Печем тутманика в предварително загрята на 180 градуса фурна за 30-40 минути.
Да ви е сладко с моя добруджански тутманик с праз и мас!...

Тутманикът с кайма, картофи и топено сирене е много вкусен....

Сервирайте тутманик розички с чаша айрян или компот и се насладете!
Добър апетит!...

Не пропускайте да изпробвате също икономичен постен тутманик и лимецов тутманик с кашкавал и сирене....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: