Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тутманик с Кайма и Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик с кайма, праз и кашкавалЗадушете каймата и прибавете нарязания на дребно праз. Щом той омекне, поръсете с подправките....
Тутманик с празСлед като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
1
Тутманик с кайма
Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....
Овчарски тутманик с праз
Разбийте жълтъка с няколко капки олио и намажете отгоре тутманика. По желание може да поръсите със сусам....
Добруджански тутманик с праз и мас
Докато тестото втасва, ние си приготвяме плънката за добруджанския тутманик....
Тутманик с кайма, картофи и топено сирене
Тутманикът с кайма, картофи и топено сирене е много вкусен....
Рязан тутманик
След като извадите тутманика, напръскайте с вода и покрийте с кърпа.
Рязаният тутманик е готов....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: