Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тутманик с Картофи и Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Почистете праза и го задушете в 2-3 супени лъжици олио и щипка сол. Дръпнете го от огъня и го оставете да се охлади....

Задушете каймата и прибавете нарязания на дребно праз. Щом той омекне, поръсете с подправките....

Печем тутманика в предварително загрята на 180 градуса фурна за 30-40 минути.
Да ви е сладко с моя добруджански тутманик с праз и мас!...

Извадете изпечения Добруджански тутманик, напръскайте със студена вода и го покрийте с чиста кърпа....

23

Олиото трябва наистина да е в минимални количества, колкото тутманикът да не залепне за тавата....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка: