Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тутманик с Картофи и Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик с Картофи и Праз

Тутманик с Картофи и Праз

Разгледай всички 12 авторски предложения за тутманик с картофи и праз в Gotvach.bg.
Различен Тутманик с Картофи и ПразРазличен Тутманик с Картофи и ПразРазличният Тутманик с Картофи и Праз е готов....
Тутманик с празТутманик с праз
1
След като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
Овчарски тутманик с празОвчарски тутманик с праз
Разбийте жълтъка с няколко капки олио и намажете отгоре тутманика. По желание може да поръсите със сусам....
Добруджански тутманик с праз и масДобруджански тутманик с праз и мас
Докато тестото втасва, ние си приготвяме плънката за добруджанския тутманик....
Добруджански тутманик с праз и сиренеДобруджански тутманик с праз и сирене
2
Имате уникално вкусен добруджански тутманик с праз и мас....
Тутманик с кайма, праз и кашкавалТутманик с кайма, праз и кашкавал
Смесете всички продукти за тестото и го пригответе. Оставете го да отдъхне 30-40 мин. Задушете каймата и прибавете нарязания на дребно праз. Щом...
Тутманик с праз, сирене и сухи чушкиТутманик с праз, сирене и сухи чушки
1
Тутманикът с праз, сирене и сухи чушки е готов....
Бухнал тутманикБухнал тутманик
2
Бухналият тутманик е готово....
Слоест тутманикСлоест тутманик
3
Характерното за този тутманик е че втасва, докато се пече, а резултатът е страхотен. Слоестият тутманик е готов....
Тутманик РодинаТутманик Родина
1
Тутманикът Родина е много вкусен....
Точен тутманикТочен тутманик
След като тутманикът ви е вече готов и опечен, го оставяме да иде до нивата, или с една дума - да изстине за около един час точен тутманик....
Трицветен тутманикТрицветен тутманик
Поръсете тутманика с останалото масло, нарежете го на парчета и печете на 200 градуса около 40 минути. Трицветният тутманик е готов....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка: