Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тутманик с Картофи и Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик с празСлед като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
1
Овчарски тутманик с праз
Разбийте жълтъка с няколко капки олио и намажете отгоре тутманика. По желание може да поръсите със сусам....
Добруджански тутманик с праз и мас
Докато тестото втасва, ние си приготвяме плънката за добруджанския тутманик....
Тутманик с кайма, праз и кашкавал
Смесете всички продукти за тестото и го пригответе. Оставете го да отдъхне 30-40 мин.
Задушете каймата и прибавете нарязания на дребно праз. Щом...
Слоест тутманикХарактерното за този тутманик е че втасва, докато се пече, а резултатът е страхотен.
Слоестият тутманик е готов....
3
Точен тутманик
След като тутманикът ви е вече готов и опечен, го оставяме да иде до нивата, или с една дума - да изстине за около един час точен тутманик....
Трицветен тутманик
Поръсете тутманика с останалото масло, нарежете го на парчета и печете на 200 градуса около 40 минути.
Трицветният тутманик е готов....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка: