Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тутманик с Картофи и Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик с празСлед като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
1
Овчарски тутманик с праз
Разбийте жълтъка с няколко капки олио и намажете отгоре тутманика. По желание може да поръсите със сусам....
Добруджански тутманик с праз и мас
Докато тестото втасва, ние си приготвяме плънката за добруджанския тутманик....
Тутманик с кайма, праз и кашкавал
Смесете всички продукти за тестото и го пригответе. Оставете го да отдъхне 30-40 мин.
Задушете каймата и прибавете нарязания на дребно праз. Щом...
Бъркан тутманикТутманикът се пече в умерена фурна (180-200 градуса) до "суха клечка".
Бърканият тутманик е готов....
4
Тутманик Балканджийски
Този невероятно вкусен тутманик е изключително популярен в балканджийския регион около София, и по-точно в с....
Старовремски тутманикНарежете тутманика на квадрати. Полейте с останалото, разтопено краве масло и печете старовремския тутманик на умерена фурна до готовност....
1
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка: