Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сварен Лимец
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В кипяща вода се слагат продуктите, сол, олио, червен пипер.
Вари се до готовност.
По желание може да се добави фиде....

Накисваме лимеца за през нощта с топла вода.
На следващия ден го сваряваме. Оставяме с покрит капак да изстине....

Лимецa измийте добре и когато водата заври го сложете да ври докато омекне....

Извадете бисквитите с лимец и боровинки, оставете леко да се охладят и сервирайте....

Добавя се вода, прясно мляко и сол, накрая бакпулевра и пресято брашно от лимец, защото има едри частици....

Прибавя се в яйчената смес заедно с черен пипер, нарязан на ситно копър, брашното от лимец и царевично брашно....

Накрая прибавяме крема меко сирене и брашно от лимец.
Разбърква се добре на каша....

2
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: