Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сварен Лимец

Сварен Лимец

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно сварен лимец в Gotvach.bg.
Сварен лимец с тахан, мед и ядкиСварен лимец с тахан, мед и ядкиАко лимецът е само измит, се вари повече от 30 минути. Сварения лимец се подслажда със сусамовия тахан и пчелния мед....
Лимец с карамелен сиропЛимец с карамелен сироп
Лимецa измийте добре и когато водата заври го сложете да ври докато омекне....
Лимец с лешников таханЛимец с лешников тахан
Накисваме лимеца за през нощта с топла вода. На следващия ден го сваряваме. Оставяме с покрит капак да изстине....
Супа лимец с тученицаСупа лимец с тученица
В кипяща вода се слагат продуктите, сол, олио, червен пипер. Вари се до готовност. По желание може да се добави фиде....
ЛимецЛимец
4
Когато лука се изпържи, добавете нарязания домат и сварения предварително лимец....
Супа с лимец и зеленчуциСупа с лимец и зеленчуци
Супата с лимец и зеленчуци е готова....
Палачинки с лимец и медПалачинки с лимец и мед
Добавя се вода, прясно мляко и сол, накрая бакпулевра и пресято брашно от лимец, защото има едри частици....
Хляб с лимец и просоХляб с лимец и просо
Последователно смесваме в дълбок съд първо водата, зехтина, меда и сока от лимон....
Хляб от лимец и елдаХляб от лимец и елда
Брашното от лимец и елда се пресява и се смесва в голяма купа, прави се в средата кладенче и се чуква яйцето, добавят се зехтинът и киселото мляко...
Мекици с лимец и семенаМекици с лимец и семена
Маята се разтваря в малко вода заедно със захарта и 3 с.л. брашно. Оставете настрани да шупне. В по-голям съд направете кладенче от двата вида...
Питка с лимец и кориандърПитка с лимец и кориандър
В купа смесваме 500 г от брашното от лимец, лененото брашно и добавяме олиото, кориандър, разбитото яйце и киселото мляко с разтворената сода....
Крекери с лимец и семенаКрекери с лимец и семена
От посочените продукти се омесва меко тесто. Готовото тесто престоява в хладилника около 30-40 мин. Тестото се разделя на 2 топки. Всяка топка...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: