Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Кебап
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Свинското месо се нарязва на парчета и се поставя в дълбок съд да се запържи. Щом се запържи от всички страни, се прибавят нарязаните на ивици гъби...

Измиваме и нарязваме месото на малки хапки. Задушаваме го в мазнината с малко вода, заедно със ситно нарязания лук до омекване.
Прибавяме последователно...

Нарязваме месото на средни парчета, а сланината - на дребно, поставяме ги в стомна за печене.
Добавяме сол, черен пипер, бахар, дафинов лист, доматеното...

2

Месото се измива и нарязва на парчета и се поръсва с черен пипер. Запържваме го до зачервяване в мазнината.
Последователно прибавяме нарязаните...

Измиваме и изчистваме свинските сърца и черен дроб, нарязваме ги.
В сгорещената мазнина пържим месото и добавяме сърцата и дроба....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: