Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Кебап с Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Свински кебап с гъбки и моркови остава да сервираме с червено винце....

1

Измийте месото, подсушете го, нарежете го на късчета и го сложете да се изпържи с нарязания на тънки полумесеци лук. Поръсете със сол, черен пипер...

2

Залейте с виното, добавете червения пипер, пуснете дафиновия лист, сипете 300 мл вода и варете винения кебап със свинско на тих огън, докато месото...

Месото се измива и нарязва на парчета и се поръсва с черен пипер. Запържваме го до зачервяване в мазнината.
Последователно прибавяме нарязаните...

Щом се запържи от всички страни, се прибавят нарязаните на ивици гъби и се оставят на огъня, докато се запържат до златисто....

Вратното месо не е тлъсто, този вид свински кебап е подходящ и за хора с висок холестерол....

Измиваме и изчистваме свинските сърца и черен дроб, нарязваме ги.
В сгорещената мазнина пържим месото и добавяме сърцата и дроба....

Добавяме зеленчуците - лука на едро, целината и пащърнака на кубчета, гъбите на половинки или ако са много големи на четвъртинки и като се запържи...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
53
43
31
23
10
Дай твоята оценка: