Свински Уши и Крачета

Открий всички 74 авторски предложения за свински уши и крачета в Готвач.бг.
Варени свински крачета с ушиВарени свински крачета с ушиКрачетата и ушите се измиват и оглеждат добре. Ако имат люспи се отстраняват, ако имат косми се обгарят с кухненска горелка....
Пача от свински крачета, уши и опашкиПача от свински крачета, уши и опашкиА някои я харесват пачата от свински крачета, уши и опашки и студена, както я харесваше и моят баща....
Свински крачета капамаСвински крачета капамаДобавя се боб и крачетата. Овкусява се с подправки и се залива с вода. Пече се във фурна на 170-190 градуса....
Пресовани свински ушиПресовани свински ушиУшите, изчистени и добре измити, се режат на половинки. Поставят се в тенджера под налягане. Прибавят се нарязани морковите на колелца, зеленият лук...
Пълнени свински ушиПълнени свински ушиНай-отгоре поставяме и второто свинско сварено ухо. Постиламе фолио на плота и поставяме пълнените свински уши....
Панирани свински ушиПанирани свински ушиВ тенджера с вряща подсолена вода слагаме добре почистените свински уши и варим до омекване....
Пържени свински ушиПържени свински ушиСвинските уши се почистват и измиват добре. Варят се в тенджера с вода до готовност....
Сварени свински ушиСварени свински ушиТака или иначе свинските уши са деликатес за ценители!...
Домашна пача с крачета и ушиДомашна пача с крачета и ушиВ студена подсолена вода варим свинските крачета, главата (езика) и ушите до омекване....
Свински крачета в гювечСвински крачета в гювечКрачетата се изравят от зелето и без капак се връща във фурната. Тогава се вдигат градусите на 200 и се пече до зачервяване на крачетата....
Свински крачета на фурнаСвински крачета на фурнаСвинските крачета се почистват добре и се сваряват. Най-лесно и бързо това може да направите в тенджера под налягане....
Яхния със свински крачетаЯхния със свински крачетаПочистете свинските крачета и ги сложете да се варят в тенджера заедно с дафиновия лист малко сол и черен пипер....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: