Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско с Гъби Лук Картофи и Моркови
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Върху месото се слага лукът, след това морковите и накрая-гъбите.
След това се добавя водата, виното и маслото. Пече се 2 часа на 220 градуса...

Към полусвареното пиле прибавяме почистени и нарязани картофи и моркови.
Варим ястието още, колкото е необходимо до готовност....

Гъбите почистваме и измиваме добре. Нарязваме на филийки. Лука нарязваме на ситно.
Белим и нарязваме и моркова (1 бр.)....

Когато месото омекне, махнете капака и допечете задушеното свинско до златисто.
Задушеното свинско с моркови и гъби е готово....

Маслото се разтопява на силен огън в тигана и в него се слагат гъбите, лукът и морковът....

1

1

Към него добавяме лука, гъбите, чушките, чесъна, морковите и домашната универсална подправка....

Печеното свинско с бейби картофи, моркови и червени чушки е много вкусно....

Прибавяме лука, нарязан на кубчета, морковите на лентички и лютите чушки, предварително почистени и нарязани на четвъртинки....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
52
45
32
21
10
Дай твоята оценка: