Селска Луканка с Праз

Прегледай всички 19 авторски предложения за селска луканка с праз в Готвач.бг.
Селска луканка
Селска луканка
1
Свинското месо и сланината смилате на машинка за мелене, ако желаете по-едра да е луканката може да използвате по едра решетка. Смляната кайма...
Луканка
Луканка
тежестта се увеличава всеки път. Най-доброто време за приготвянето на домашната луканка е кусната есен и началото на зимата. Съхраняват се на сухо...
Домашна луканка по селски
Домашна луканка по селски
Нарязваме месото на малки парчета, сланината на кубчета и слагаме в отделни съдове да седи 2-3 часа. После слагаме солта, подправките и праза...
Домашна кълцана луканка с праз
Домашна кълцана луканка с праз
1
Месото се накълцва. Омесва се с подправките. Празът се нарязва на ситно и се омесва добре с месото. Месото престоява 24 часа, като се...
Селски боб със зеле, луканка и мас
Селски боб със зеле, луканка и мас
, като към края на варенето добавите нарязани парченца луканка. В купичка запържвате маста с малко червен пипер, сипвате при боба и преди ...
Кисело зеле с ориз, праз и луканка
Кисело зеле с ориз, праз и луканка
Загрява се олио и запържваме ситно нарязан стрък праз, докато омекне. Добавя се измит и отцеден ориз, запържва се да добие стъклен вид...
Бъркани яйца с праз и домашна луканка
Бъркани яйца с праз и домашна луканка
Нарязвате луканката на дребни кубчета или на кръгли парченца. Слагате в тигана малко олио, нарязвате праза на ситно и започвате да го...
Конска луканка
Конска луканка
прави някаква допълнителна обработка, могат да си стоят закачени, докато приключи консумацията им. Консумират се директно или след като се запече ...
Пушена луканка
Пушена луканка
Месото го почистваме добре от ципите, нарязваме го на парчета, поръсваме със солта, захарта и селитрата и се оставя две денонощия на хладно в...
Обикновена луканка
Обикновена луканка
1
Смилат се посочените съотношения свинско и говеждо месо. На килограм кайма добавете посочените количества подправки. Може да добавите и по...
Вегетарианска луканка
Вегетарианска луканка
. Завиваме сместа във фолио или хартия за печене, като ѝ придаваме форма на луканка. Печем в намаслена тавичка около 15 минути в умерена ...
Карловска луканка
Карловска луканка
2
Смесете мляното говеждо и свинско месо и добавете ситно нарязаната сланина. На 1 кг смес се добавят по 1 с.л. сол и 1 ч.л. равна захар, чубрица...

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: