Селска Луканка с Праз

Прегледай всички 19 авторски предложения за селска луканка с праз в Готвач.бг.
Селска луканкаСелска луканка
1
Свинското месо и сланината смилате на машинка за мелене, ако желаете по-едра да е луканката може да използвате по едра решетка. Смляната кайма...
ЛуканкаЛуканка
1
тежестта се увеличава всеки път. Най-доброто време за приготвянето на домашната луканка е кусната есен и началото на зимата. Съхраняват се на сухо...
Домашна луканка по селскиДомашна луканка по селски
луканката трае от 30 до 60 дни. Домашната луканка по селски е по изпитана рецепта, опитайте и вие!...
Домашна кълцана луканка с празДомашна кълцана луканка с праз
1
Месото се накълцва. Омесва се с подправките. Празът се нарязва на ситно и се омесва добре с месото. Месото престоява 24 часа, като се...
Селски боб със зеле, луканка и масСелски боб със зеле, луканка и мас
, като към края на варенето добавите нарязани парченца луканка. В купичка запържвате маста с малко червен пипер, сипвате при боба и преди сервиране поръсвате с лют червен пипер....
Кисело зеле с ориз, праз и луканкаКисело зеле с ориз, праз и луканка
Загрява се олио и запържваме ситно нарязан стрък праз, докато омекне. Добавя се измит и отцеден ориз, запържва се да добие стъклен вид...
Бъркани яйца с праз и домашна луканкаБъркани яйца с праз и домашна луканка
Нарязвате луканката на дребни кубчета или на кръгли парченца. Слагате в тигана малко олио, нарязвате праза на ситно и започвате да го...
Вегетарианска луканкаВегетарианска луканка
. Завиваме сместа във фолио или хартия за печене, като ѝ придаваме форма на луканка. Печем в намаслена тавичка около 15 минути в умерена фурна. Сервираме ястието студено и със зелена салата....
Пушена луканкаПушена луканка
Месото го почистваме добре от ципите, нарязваме го на парчета, поръсваме със солта, захарта и селитрата и се оставя две денонощия на хладно в...
Карловска луканкаКарловска луканка
2
Смесете мляното говеждо и свинско месо и добавете ситно нарязаната сланина. На 1 кг смес се добавят по 1 с.л. сол и 1 ч.л. равна захар, чубрица...
Обикновена луканкаОбикновена луканка
1
Смилат се посочените съотношения свинско и говеждо месо. На килограм кайма добавете посочените количества подправки. Може да добавите и по...
Конска луканкаКонска луканка
прави някаква допълнителна обработка, могат да си стоят закачени, докато приключи консумацията им. Консумират се директно или след като се запече на скара. Излизат 25-30 бр. конска луканка....

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: