Селски Суджук

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно селски суджук в Готвач.бг.
Суджук по селскиСуджук по селскиСуджукът по селски трябва да е готов след 24 до 48 дни. Ако не е добре изсушен, може да се консумира печен на скара....
СуджукСуджукВидове суджук Няколко точки в България са популярни с майсторлъка си в приготвянето на суджук....
СуджукСуджукНапълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е останал въздух....
Селска яхния с грах и суджукСелска яхния с грах и суджукДобавят се чубрицата и нарязаните на парченца суджуци или наденички....
Да си направим домашен суджукДа си направим домашен суджукНа 25-я ден суджукът е готов за консумация. Суджук може да се направи и само от свинско месо....
Телешки суджукТелешки суджукОкачете телешките суджуци да съхнат на проветриво място, като през 1-2 дена ги пресовайте с точилка или бутилка....
Горнооряховски суджукГорнооряховски суджукТака приготвените суджуци са готови най-късно до два месеца....
Дедовият суджукДедовият суджукМесото се почиства от кости и сухожилия и се нарязва на късове по 150 грама. Посолява се и се смила с месомелачка на едро. Към смляното месо се прибавят...
Суджук АсортиСуджук АсортиПрепоръчително е, ако свинското не е много мазно, да се сложи и малко сланина, иначе става много сух суджукът....
Ловджийски суджукЛовджийски суджукНарежете червата на отделни по-къси суджуци. Наредете ги на дъска и ги притиснете с друга дъска и тежест отгоре....
Пирински суджукПирински суджукЕдна порция суджук е около 200 г в суров вид /100 в изпечен/....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: