Селски Суджук

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно селски суджук в Готвач.бг.
Суджук по селски
Суджук по селски
8
точилка през 1-2 дена. Суджукът по селски трябва да е готов след 24 до 48 дни. Ако не е добре изсушен, може да се консумира печен на скара....
Селска яхния с грах и суджук
Селска яхния с грах и суджук
задушат продуктите. Добавят се чубрицата и нарязаните на парченца суджуци или наденички. Долива се още гореща вода, ястието се задушава за...
Суджук
Суджук
приготвянето на суджук. Най-добрите и популярни суджуци са Бански, Горнооряховски и Чипровски. В Банско суджука, наричан често шужук, ...
Суджук
Суджук
1
приставка на месомелачката и след като месото се вкара, двата края се връзват. Напълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е...
Суджу
Суджу
на суджуто зависи от това, колко препечено го искате. По желание може да го изпечете и отворено. Сервира се със салата по избор....
Ловджийски суджук
Ловджийски суджук
черва, но без да тъпчете много. Нарежете червата на отделни по-къси суджуци. Наредете ги на дъска и ги притиснете с друга дъска и тежест отгоре...
Горнооряховски суджук
Горнооряховски суджук
суджуци са готови най-късно до два месеца. Докато трае сушенето, през известно време суджуците се валцуват с точилка, за да се освободят от въздуха....
Бански суджук
Бански суджук
2
смес се пълни в обработени черва през фуния на месомелачката и без решетка за мелене. Можете да използвате и пълначка за наденици/суджуци...
Суджук Асорти
Суджук Асорти
става много сух суджукът. След като е смляно месото, се слагат подправките и се обърква да се разнесат навсякъде. Количеството на подправките...
Постен суджук
Постен суджук
Ако използвате грозде, го пасирайте и прецедете в гевгир. Може да се използва директно гроздов сок, което Ви улеснява още повече.   Сложете...
Домашен суджук
Домашен суджук
2
от дължината на суджуците, червата се превиват (там където ще е краят на един брой суджук). Напълнените суджуци се закачат да съхнат и след...
Телешки суджук
Телешки суджук
1
сместа и ги усуквайте през 10-15 см. Окачете телешките суджуци да съхнат на проветриво място, като през 1-2 дена ги пресовайте с точилка или ...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: