Селски Суджук

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно селски суджук в Готвач.бг.
Суджук по селскиСуджук по селски
8
точилка през 1-2 дена. Суджукът по селски трябва да е готов след 24 до 48 дни. Ако не е добре изсушен, може да се консумира печен на скара....
Селска яхния с грах и суджукСелска яхния с грах и суджук
задушат продуктите. Добавят се чубрицата и нарязаните на парченца суджуци или наденички. Долива се още гореща вода, ястието се задушава за...
СуджукСуджук
приготвянето на суджук. Най-добрите и популярни суджуци са Бански, Горнооряховски и Чипровски. В Банско суджука, наричан често шужук, се приготвя...
СуджукСуджук
4
специална приставка на месомелачката и след като месото се вкара, двата края се връзват. Напълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е...
СуджуСуджу
на суджуто зависи от това, колко препечено го искате. По желание може да го изпечете и отворено. Сервира се със салата по избор....
Постен суджукПостен суджук
Ако използвате грозде, го пасирайте и прецедете в гевгир. Може да се използва директно гроздов сок, което Ви улеснява още повече.   Сложете...
Бански суджукБански суджук
2
смес се пълни в обработени черва през фуния на месомелачката и без решетка за мелене. Можете да използвате и пълначка за наденици/суджуци...
Ловджийски суджукЛовджийски суджук
черва, но без да тъпчете много. Нарежете червата на отделни по-къси суджуци. Наредете ги на дъска и ги притиснете с друга дъска и тежест отгоре...
Домашен суджукДомашен суджук
2
от дължината на суджуците, червата се превиват (там където ще е краят на един брой суджук). Напълнените суджуци се закачат да съхнат и след...
Горнооряховски суджукГорнооряховски суджук
суджуци са готови най-късно до два месеца. Докато трае сушенето, през известно време суджуците се валцуват с точилка, за да се освободят от въздуха....
Суджук АсортиСуджук Асорти
става много сух суджукът. След като е смляно месото, се слагат подправките и се обърква да се разнесат навсякъде. Количеството на подправките...
Пирински суджукПирински суджук
го минете през машинка за месо с едра решетка. Напълнете червата със сместа. Така приготвения суджук се изпича на скара. Поднесете го...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: