Селски Суджук

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно селски суджук в Готвач.бг.
Суджук по селскиСуджук по селскиСуджукът по селски трябва да е готов след 24 до 48 дни. Ако не е добре изсушен, може да се консумира печен на скара....
СуджукСуджукВидове суджук Няколко точки в България са популярни с майсторлъка си в приготвянето на суджук....
СуджукСуджукНапълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е останал въздух....
Селска яхния с грах и суджукСелска яхния с грах и суджукДобавят се чубрицата и нарязаните на парченца суджуци или наденички....
Да си направим домашен суджукДа си направим домашен суджукНа 25-я ден суджукът е готов за консумация. Суджук може да се направи и само от свинско месо....
Домашен суджукДомашен суджукНапълнените суджуци се закачат да съхнат и след 24 часа се надупчват с игла, там където е останал въздух, се превиват. ...
Постен суджукПостен суджукАко използвате грозде, го пасирайте и прецедете в гевгир. Може да се използва директно гроздов сок, което Ви улеснява още повече.   Сложете захарта...
Телешки суджукТелешки суджукОкачете телешките суджуци да съхнат на проветриво място, като през 1-2 дена ги пресовайте с точилка или бутилка....
Суджук АсортиСуджук АсортиПрепоръчително е, ако свинското не е много мазно, да се сложи и малко сланина, иначе става много сух суджукът....
Пирински суджукПирински суджукЕдна порция суджук е около 200 г в суров вид /100 в изпечен/....
Горнооряховски суджукГорнооряховски суджукТака приготвените суджуци са готови най-късно до два месеца....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: