Сиренки Добруджанки

Открий всички 39 избрани предложения за сиренки добруджанки в Готвач.бг.
Добруджански сиренки
Добруджански сиренки
1
, яйцата, разтопеното масло, солта и натрошеното сирене. Замесваме тесто. Покриваме със стреч фолио и оставяме да отлежи около 30 мин. Делим...
Добруджанки
Добруджанки
12
Смесват се всички продукти и се добавя брашното. Замесва се тесто, което се разделя на малки топки. Украсяваме по желание. Пече се в...
Добруджанки с обикновено брашно и сирене
Добруджанки с обикновено брашно и сирене
с големината на кюфте и ги подредете в намазнена тавичка на разстояние едно от друго. Готовите добруджанки намажете с жълтък и печете в загрята ...
Добруджанска кавърма или баница без сирене
Добруджанска кавърма или баница без сирене
Кавърма е - да, но не търсете мръвка или сиренце, но пък има свинска мас, все пак кавърма е! ;) Хубава и вкусна е тази добруджанска баница и...
Добруджанки от лимецово брашно със сирене и кашкавал
Добруджанки от лимецово брашно със сирене и кашкавал
2
се в загрята на 200 градуса фурна за около 15-20 мин. Проверявайте готовността на сиренките с дървено шишче. Готовите добруджанки...
Мъфини Добруджанки
Мъфини Добруджанки
може да набодете парченце сирене или кашкавал или да поръсите със семена (сусам и мак). Пекат се в предварително загрята фурна до порозовяване...
Лесни Добруджанки
Лесни Добруджанки
. Вадим поръсваме всяка със настърган кашкавал и отново поставяме добруджанките във фурната до разтапянето му....
Добруджански Бабек
Добруджански Бабек
Разликата между бабек и суджук е тази, че в бабека месото се накълцва. Накълцваме си месото и посоляваме също и прибавяме останалите подправки...
Добруджански кръстачки
Добруджански кръстачки
1
казват кръстачки. Зная ги от възрастна жена от Добруджанско село. Правят ги най-вече хора, които са преселници от Румъния или по скоро е предадена от ...
Добруджански сач
Добруджански сач
3
Като за начало нарязваме пилешкото и свинското месо на средни парчета, поставяме го в предварително приготвената марината (соев сос, олио, сол...
Добруджански тутманик
Добруджански тутманик
фурна и печете до златисто кафяво около 40 минути. Извадете изпечения Добруджански тутманик, напръскайте със студена вода и го покрийте с чиста кърпа....
Добруджански гюзлеми
Добруджански гюзлеми
Взимаме си брашното и го пресяваме със сито. Слагаме брашното в купа. Затопляме леко водата. По средата на брашното правим кладенче и слагаме...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: