Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сиропиране на Кадаиф
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Сиропът се сварява, малко преди да го свалите от котлона, слагате лъжичката лимонов сок и маслото. С така готовия сироп заливате кадаифа....

Наредете кадаифа в подходящ съд. Полейте го със захарния сироп и го оставете да се напои добре....

След като изстине, кадаифът се залива със сгорещен сироп от вода и захар. Оставя се да престои така 8 часа и се поднася....

С помощта на ножица пресният кадаиф се нарязва на дребни нишки. Кравето масло се разтопява и с него се залива кадаифа....

Сварете сироп от 1 к.ч. захар и 1 ч.ч. вода да поври 2-3 минути и залейте кадаифа в двете чаши....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: