Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сиропиране на Торта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се сиропира блат за торта?
Трябва да бъдете изключително пестеливи, когато сиропирате блатовете, защото лесно може да прекалите със сиропа (компота, млякото) и тортата ви да...
Блат за тортаХубаво изстиналият блат се разрязва на 3 части и се използва за приготвяне на домашна торта....
Спаначен блат за торта
Извадете и охладете напълно, преди да разрежете спаначения блат за торта.
Източник: Lussi´s World Of Artcraft...
Пандишпанов блат за тортаИзстиналият пандишпанов блат за торта се нарязва на няколко по тънки блата....
1
Френски блат за торта
За приготвянето на този фантастичен френски блат за торта, ще ви е необходим миксер на стойка (или ръчен миксер, ако нямате стоящ такъв)....
Лимонов блат за тортаПечем блата за торта на 160 градуса за 40 минути в предварително загрята фурна.
Лимоновият блат за торта е готов....
2
Икономичен Блат за Торта
Поставяме във фурната и печем блата за торта на умерена фурна до готовност.
Икономичният Блат за Торта е готов....
Морковен блат за торта
Морковеният блат за торта се охлажда върху решетка.
Аз покрих всеки блат с глазура от разбито маскарпоне с пудра захар и оформих пастички....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 7
53
44
30
20
10
Дай твоята оценка: