Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сиропиране на Торта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се сиропира блат за торта?
Трябва да бъдете изключително пестеливи, когато сиропирате блатовете, защото лесно може да прекалите със сиропа (компота, млякото) и тортата ви да...
Блат за тортаВиж също как се прави белтъчен блат за торта, морковен блат за торта или този орехов блат за торта....
Бърз блат за тортаКато изстине, блатът за торта е готов за употреба.
Бързият блат за торта е много сполучлив....
2
Обикновен блат за тортаТова е обикновен пандишпан, който се ползва за основа на много торти.
Обикновеният блат за торта е готов....
2
Орехов блат за тортаИзпечете 3 отделни блата за торта, еднакви по големина.
Ореховият блат за торта е готов....
1
Икономичен Блат за Торта
Поставяме във фурната и печем блата за торта на умерена фурна до готовност.
Икономичният Блат за Торта е готов....
Лимонов блат за тортаПечем блата за торта на 160 градуса за 40 минути в предварително загрята фурна.
Лимоновият блат за торта е готов....
2
Френски блат за торта
За приготвянето на този фантастичен френски блат за торта, ще ви е необходим миксер на стойка (или ръчен миксер, ако нямате стоящ такъв)....
Морковен блат за торта
Морковеният блат за торта се охлажда върху решетка.
Аз покрих всеки блат с глазура от разбито маскарпоне с пудра захар и оформих пастички....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 7
53
44
30
20
10
Дай твоята оценка: