Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сиропиране на Торта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Трябва да бъдете изключително пестеливи, когато сиропирате блатовете, защото лесно може да прекалите със сиропа (компота, млякото) и тортата ви да...


Морковеният блат за торта се охлажда върху решетка.
Аз покрих всеки блат с глазура от разбито маскарпоне с пудра захар и оформих пастички....

Вижте също как да си направите орехов блат за торта или разкошен шоколадов блат за вашите торти....

Пече се само по един блат.
Поставям го в средата на фурната на 190 градуса и се изпича за 11 минути....

10

1

Разбийте жълтъците от яйцата с половината захар, докато станат на пухкав крем. С останалата захар разбийте белтъците на пухкав сняг.
Съединете...

2

2
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 7
53
44
30
20
10
Дай твоята оценка: