Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сиропиране на Блат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Много е важно да оставите блатът да се охлади напълно и едва тогава да го сиропирате, като сиропът или компотът трябва да са топли....

1


Вижте и няколко невероятни сладкиши със сироп: Сиропиран шоколадов кекс, Сиропирано негърче и Сиропирана домашна торта....

Когато изстине, може да го разделите на две части - долната част да сиропирате, а горната да намажете с крем и украсите или да намажете и двата...

Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....

Ще разберете как се прави перфектният пандишпанов блат за торти и рула....

Много често и най-вече в европейските сладкиши се забелязва, че за поръска върху даден сладкиш, примерно козуначени сладкиши, се използват захарни...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: