Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стерилизиране на Зрял Фасул в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


След като остане на мазнина, прибавяте ориза, червения пипер, сварения фасул и 2 ч.ч. вода....

1

Измиваме боба и го накисваме в студена вода за няколко часа или за 1 нощ. Преди готвене отцеждаме от водата и отново измиваме. Поставяме в тенджера...

Почистеният и измит фасул също се залива със студена вода и се вари около половин час....

3

Сварете боба и го отцедете. Добавете към него скълцания ситно лук, яйцата начукания сухар или галета и овкусете със сол и пипер. Пасирайте сместа....

1

Фасулът се накисва в студена вода 5 - 6 часа, прецежда се, налива се вода и се сварява. Прецежда се и се пасира, докато е още горещ....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
55
42
31
21
10
Дай твоята оценка: