Стерилизиране на Тиквички

Прегледай всички 16 кулинарни идеи относно стерилизиране на тиквички в Готвач.бг.
Стерилизирани тиквички с аспиринСтерилизирани тиквички с аспирин
Избираме средно големи тиквички, обелваме ги, нарязваме на кръгчета, посоляваме и оставяме да престоят 20-30 минути. След това изцеждаме и...
Стерилизирани тиквички за готвенеСтерилизирани тиквички за готвене
2
слагат тиквичките. Отгоре се слага копърът и солта и се долива с вода. След това бурканът се затваря и се слага да се стерилизира, като се...
Стерилизирани тиквички в бурканиСтерилизирани тиквички в буркани
1
буркана, като добавите солта, захарта и оцета. Напълнете с тиквички. Затворете плътно и стерилизирайте за 10 минути....
Стерилизирана заготовка за ястия с тиквичкиСтерилизирана заготовка за ястия с тиквички
1
. Затварям бурканите и стерилизирам 35 минути. С тази заготовка през зимата приготвям тиквички с ориз, гръцка баница със сирене Фета и топли супи за...
Стерилизирани Тиквички в буркан за готвенеСтерилизирани Тиквички в буркан за готвене
тиквички в буркан, като го напълваме добре. Добавяме сол и аспирин. Наливаме вода до горния ръб на буркана. Запечатваме с капачка и...
Стерилизирана салатаСтерилизирана салата
1
. Към тях се добавят чушките и патладжаните, счукания чесън, нарязания магданоз и разтворената в оцета захар. Сместа се посолява и насипва в буркани, които се стерилизират за 10 мин....
Стерилизирано кьопоолуСтерилизирано кьопоолу
4
изпари водата. Разпределя се в буркани, които трябва да са предварително затоплени буркани. Бурканите се стерилизират за 10-15 минути. При поднасяне кьопоолуто се гарнира с пресован чесън и магданоз....
Стерилизирана туршияСтерилизирана туршия
1
изстине. Марината се обърква с туршията, като остава да престои всичко 2-3 часа. Пълни се в бурканите до с достатъчно марина. Стерилизира се за 2-3 мин....
Стерилизирана бамяСтерилизирана бамя
1
. Бланширайте бамята във вряща подсолена вода, в която сте добавили и оцета, за 2-3 минути до омекване, след което я подредете в буркани. Залейте с горещ доматен сок. Стерилизирайте поне 80 минути....
Стерилизирани манатаркиСтерилизирани манатарки
бурканите. Стерилизирайте бурканите за 1 час. Оставете ги да изстинат във водата и ги съхранявайте на хладно. Така приготвените стерилизирани манатарки имат голяма трайност....
Стерилизирани патладжаниСтерилизирани патладжани
. Запълнете с олио от запържените патладжани. Бурканите се затварят и се стерилизират 90 минути....
Стерилизирана имамбаялдъСтерилизирана имамбаялдъ
2
буркани, като помежду им се слага от запържените зеленчуци. Прибавя се и наситнен магданоз. Затварят се и се стерилизират за 1 час, след което се охлаждат 30 минути....

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: