Султански Гювеч

Разгледай всички 23 избрани предложения относно султански гювеч в Готвач.бг.
Султански гювеч
Султански гювеч
котлона. 5. Сипете соса върху кебапа и запечете в загрята на 200 градуса фурна. Поръсете султанския гювеч с кашкавал, запечете за още ...
Невероятен Султански Гювеч
Невероятен Султански Гювеч
ще покрие 2 пръста над всички компоненти. Поставяме Султанския гювеч в студена фурна и печем на 160 градуса за около 2 часа. Поднасяме...
Султански кебап
Султански кебап
Загрейте тиган и задушете месото на кубчета, докато водата се абсорбира. Добавете нарязания лук и маслото и задушете за няколко минути. Прибавете...
Султански кюфтета
Султански кюфтета
1
Каймата заедно с нарязания лук, доматеното пюре и подправките се изпържва както за мусака. Картофите се сваряват, обелват се и се намачкват...
Султанска баклава
Султанска баклава
1
и с фантастичен вкус за любителите на сиропираните десерти. Това е и моята домашна версия на Султанска баклава, поднесена на Бабинден...
Гювеч
Гювеч
1
Посолете нарязаните на кръгчета патладжани и тиквички, и ги оставете да се отцедят. Изпържете ги съвсем леко. В същата мазнина задушете ситно...
Новогодишен гювеч
Новогодишен гювеч
запечатайте и картофите, които са нарязани на едри кубчета. Краставичките нарежете на тънки ивици и започнете подреждането на гювеча. На...
Есенен гювеч
Есенен гювеч
. Разбъркайте и покрийте гювеча с обелените и нарязани на филийки домати, поръсете с магданоз. Сложете да се пече във фурната....
Богат гювеч
Богат гювеч
продукти. Пълним гювеча, изсипваме доматения сок и водата. Слагаме да печем гювеча в студена фурна на 150 градуса за 2 часа....
Добруджански гювеч
Добруджански гювеч
от доматите, както и изчистения и измит ориз. Ястието прехвърляме в гювеч, заливаме го с топла вода и печем да готовност. След като го извадим ...
Турски гювеч
Турски гювеч
Използва се малък гювеч. На дъното на съда сложете зехтина, след това сиренето, чукнете яйцата, сложете и лютите пиперки. Залейте с...
Рибарски гювеч
Рибарски гювеч
. Смесваме всички зеленчуци и ги слагаме в гювеч. Отгоре слагаме рибата. Заливаме с олиото и виното. Добавяме и лимоновите резени, счукания...

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 4
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: