Празнично плато със сухи мезета

Празнично плато със сухи мезета

0

Върху кашкавала поставете шунката и навийте на фунийки. Подредете в голямо плато с останалите сухи мезета. Отгоре разпръснете маслини и нарязаното на ситни кубчета сирене....

1

Сухи Мезета

Открий всички 74 избрани предложения за сухи мезета в Готвач.бг.
Плато от сухи мезета за имен ден

Плато от сухи мезета за имен ден

1

Нарязаните колбаси и други продукти подреждаме в плато, като техниката на оформяне е според вкусът на домакините. Платото се сервира с бели и...

Как да подредим сухите мезета?

Как да подредим сухите мезета?

Сухите мезета съпътстват почти всяка една празнична трапеза. Ако искате да изненадате гостите си да подредите красиво и оригинално мезетата...

Пикантно сухо мезе

Пикантно сухо мезе

Оформете филенцата. На дъното на тава посипете морска сол. Наредете филетата. Посипете ги обилно с морска сол и ги покрийте от всички страни...

Сухи пастички

Сухи пастички

4

Блат: Чукваме яйцата като отделяме белтъците от жълтъците. Разбиваме белтъците на сняг. Жълтъците, маслото и меда разбъркваме с миксер, след...

Сухи пасти

Сухи пасти

Пресейте брашното и добавете всички съставки за блатовете. Постепенно замесете гладко тесто, оформете на правоъгълник, висок около 6-7 см, и го...

Новогодишни мезета

Новогодишни мезета

усет. На тези плата с мезета им липсват само чашите с шампанско и пожеланието за весел празник и добри приятели!...

Кисел от сухи шипки

Кисел от сухи шипки

Шипките се накисват за час в студена вода. След това в същата вода се сваряват. Добре изцедени, се намачкват (най-добре е да се пасират) и се...

Киснати пълнени сухи чушки

Киснати пълнени сухи чушки

Чушките се почистват от зелената част и семките, и се оставят в купа с хладка вода да се киснат за 1 час. Оризът също се накисва за 30 минути...

Най-популярните сухи вина

Най-популярните сухи вина

. Добър финал с много характер. Едни от най-известните сортове сухи вина са Траминер, Мускат, Ризлинг, Вионие, Паломино, Токай...

Сухи сладки от извара

Сухи сладки от извара

Замесваме тесто от разбитата извара, брашното и маргарина. Оставяме го един час на хладно. Разточваме кора с дебелина 0.5 см, от която режем...

Чорба от сухи гъби

Чорба от сухи гъби

Гъбите се накисват в топла вода за 1 час. Когато набъбнат добре, се сваряват в същата вода. Олиото се загрява и в него се задушава нарязаният...

4.1
Общо 9 гласували
5 4
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: