Сухи Мезета

Открий всички 74 избрани предложения за сухи мезета в Готвач.бг.
Празнично плато със сухи мезета
Празнично плато със сухи мезета
Върху кашкавала поставете шунката и навийте на фунийки. Подредете в голямо плато с останалите сухи мезета. Отгоре разпръснете маслини и ...
Плато от сухи мезета за имен ден
Плато от сухи мезета за имен ден
1
Нарязаните колбаси и други продукти подреждаме в плато, като техниката на оформяне е според вкусът на домакините. Платото се сервира с бели и...
Пикантно сухо мезе
Пикантно сухо мезе
Оформете филенцата. На дъното на тава посипете морска сол. Наредете филетата. Посипете ги обилно с морска сол и ги покрийте от всички страни...
Как да подредим сухите мезета?
Как да подредим сухите мезета?
Сухите мезета съпътстват почти всяка една празнична трапеза. Ако искате да изненадате гостите си да подредите красиво и оригинално ...
Сухи пастички
Сухи пастички
4
Блат: Чукваме яйцата като отделяме белтъците от жълтъците. Разбиваме белтъците на сняг. Жълтъците, маслото и меда разбъркваме с миксер, след...
Сухи пасти
Сухи пасти
Пресейте брашното и добавете всички съставки за блатовете. Постепенно замесете гладко тесто, оформете на правоъгълник, висок около 6-7 см, и го...
Новогодишни мезета
Новогодишни мезета
усет. На тези плата с мезета им липсват само чашите с шампанско и пожеланието за весел празник и добри приятели!...
Най-популярните сухи вина
Най-популярните сухи вина
. Добър финал с много характер. Едни от най-известните сортове сухи вина са Траминер, Мускат, Ризлинг, Вионие, Паломино, Токай...
Киснати пълнени сухи чушки
Киснати пълнени сухи чушки
Чушките се почистват от зелената част и семките, и се оставят в купа с хладка вода да се киснат за 1 час. Оризът също се накисва за 30 минути...
Кисел от сухи шипки
Кисел от сухи шипки
Шипките се накисват за час в студена вода. След това в същата вода се сваряват. Добре изцедени, се намачкват (най-добре е да се пасират) и се...
Сухи сладки от извара
Сухи сладки от извара
Замесваме тесто от разбитата извара, брашното и маргарина. Оставяме го един час на хладно. Разточваме кора с дебелина 0.5 см, от която режем...
Чорба от сухи гъби
Чорба от сухи гъби
Гъбите се накисват в топла вода за 1 час. Когато набъбнат добре, се сваряват в същата вода. Олиото се загрява и в него се задушава нарязаният...

Рейтинг

4.1
Общо 9 гласували
5 4
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: