Сушени Праскови Технология

Прегледай всички 74 авторски предложения за сушени праскови технология в Готвач.бг.
Технология на сушене na на риба, месо и билки: Какво трябва да знаем
Технология на сушене na на риба, месо и билки: Какво трябва да знаем
-дълъг период от време. Чрез технологията на сушене можем да изсушаваме плодове и зеленчуци, риба и месни продукти, както и почти всички...
Праскови
Праскови
праскови. Съществуват два основни вида праскови. Единият е праскова с трудно отделяща се костилка. Другият вид е праскова, ...
Прасковки
Прасковки
1
От продуктите се меси тесто, оформят се малки топчета, подреждат се върху хартия за печене и се пекат за 10-15 минути. Кремът се приготвя...
Технологията на консервиране
Технологията на консервиране
стерилизация или чрез сушене. Ето какво трябва да знаете за технологията на консервиране, за да сте сигурни, че сте произвели качествени...
Технологията на пастьоризиране
Технологията на пастьоризиране
например да бъде нагрявано за около 1 мин. при температура около 95 градуса по Целзий. Така популярната UHT технология на пастьоризация се отрича...
Технология на приготвяне на печено прасенце
Технология на приготвяне на печено прасенце
Печеното прасенце е едно от най-вкусните и атрактивни ястия, които украсяват всяка една празнична трапеза. За да направите печеното прасенце...
Време за туршии – технология и тънкости на приготвянето
Време за туршии – технология и тънкости на приготвянето
. Това обаче е погрешно действие при правилната технология на приготвянето на бурканите. Голямото количество сол забавя ферментацията. За...
Печени праскови
Печени праскови
Хубаво измийте прасковите, разрежете ги на две и отстранете костилките. В дълбок съд разбийте изварата със захарта и с получената смес напълнете...
Захаросани праскови
Захаросани праскови
1
Замесва се меко тесто от брашното, яйцата, захарта, разтопената мас и киселото мляко, в което са разтворени двете соди. Късаме малки парчета...
Сушеница
Сушеница
Предварително сложете месото в хладилник или в хладно помещение. Накълцайте го и го смелете няколко пъти в машинка за месо. Каймата омесете...
Мъж от Смолянско прави сирене по 5-вековна технология
Мъж от Смолянско прави сирене по 5-вековна технология
60-годишен мъж от смолянското село Бориково произвежда сирене по технология на пет века. Майсторът на сирене Салих Паша произлиза от...
Най-съвременната кулинарна технология sous vide (във вакуум)
Най-съвременната кулинарна технология sous vide (във вакуум)
за небцето пържола с кулинарна технология sous vide. Думата има френски произход и означава под вакуум. Произнася се су вид. Макар че едва сега...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: