Телешки Шницел от Кайма

Открий всички 74 избрани предложения за телешки шницел от кайма в Готвач.бг.
Телешки шницели от каймаТелешки шницели от каймаРазмесете хубаво и оставете каймата поне за 30 минути в хладилника. От нея оформете шницели, колкото дланта ви....
Телешки шницелиТелешки шницелиНарязваме телешкото месо и го начукваме на много тънко. Овкусяваме със солта, черния пипер и кимиона. Оставяме в хладилника за час, за да поеме месото...
Шницел от телешка кайма и гъбиШницел от телешка кайма и гъбиOформете шницели, оваляйте ги в брашното и ги изпържете в горещото олио. Поднесете телешките шницели с гарнитура по избор....
Телешки шницел ХолщайнТелешки шницел ХолщайнТелешкият шницел Холщайн е много вкусен....
Шницел от каймаШницел от каймаКаймата разстилам в найлонова торбичка, отгоре с точилка изтънявам до около 1 см....
Пълнени телешки шницелиПълнени телешки шницелиНаправете отвори в пържолите и поставете вътре парченца шунка, задушени в масло гъби и затворете внимателно отворите, като ги закрепите с клечки за...
Натурални телешки шницелиНатурални телешки шницелиНарежете филето напречно на 6 шницела, почистете го от ципите и начукайте добре. Поръсете всеки шницел с вино, черен пипер, сол....
Панирани телешки шницелиПанирани телешки шницелиВсеки шницел се потапя последователно в брашно, разбити яйца, галета и се пържи до златисто от двете страни....
Телешки шницел по севилскиТелешки шницел по севилскиМесото се разрязва на 4 парчета, всяко от тях се начуква и се оформя като кръг. Поръсват се със сол, бял и черен пипер, овалват се в брашно и се изпържват...
Телешки шницел по тосканскиТелешки шницел по тосканскиПосолете телешките шницели и намажете със горчица и изпържете до златисто от двете страни....
Телешки шницели с гъбиТелешки шницели с гъбиМесото се нарязва напреки на влакната на пържоли с дебелина 1 см. Начукват се леко с обратната страна на сатърчето на кръст. Посоляват се с пипер...
Телешки шницели по френскиТелешки шницели по френскиПочистваме спанака, нарязваме го на дребно и го задушаваме в малко мазнина до омекване. Снемаме от огъня, прибавяме настърганото сирене и поръсваме...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: