Традиционна Мусака

Прегледай всички 74 избрани предложения относно традиционна мусака в Готвач.бг.
Традиционна мусака
Традиционна мусака
, киселото мляко и брашно и ги разбиваме. Като са станали картофите, се изсипва заливката и се слага мусаката да се запече още 10 мин....
Традиционна мусака със заливка
Традиционна мусака със заливка
3
колкото да покрие всички продукти. Пече се на 220 градуса. След като се изпари водата, мусаката се залива с предварително разбитите яйца, брашно ...
Моята традиционна мусака
Моята традиционна мусака
1
1 с.л вода. Разбиваме добре, да няма бучки от брашното (трябва да се получи гладка смес). Поливаме мусаката, когато картофите са готови и ...
Традиционна мусака с подправки
Традиционна мусака с подправки
Картофите се нарязват на малки кубчета и се слагат в тава. В тенджера се слага масло да се разтопи. Към него се добавят дребно надробения лук...
Традиционна българска мусака
Традиционна българска мусака
4
сол и полейте равномерно мусаката. Печете в средата на фурната само на горен реотан до запичане на заливката. Сервирайте с лъжица или две ...
Традиционна скара
Традиционна скара
Месото се нарязва на пържоли, които се посоляват със сол и черен пипер и се намазват с малко олио. Сланината се нарязва на тънки парчета и се...
Традиционна баница
Традиционна баница
5
Намазнете тавичката. Разбийте яйцата с щипка сол, добавете киселото мляко, натрошеното сирене и разбъркайте. Редете готовите кори, като между...
Мусака
Мусака
15
Главата лук се нарязва на дребно и се задушава в тигана докато не смени цвета си. В тиганът последователно се слагат доматеното пюре...
Традиционен Качамак
Традиционен Качамак
4
Царевичния грис първо трябва да се свари. За целта един литър вода се слага в по- голяма тенджера да заври. След като водата заври, се прибавя...
Традиционна българска капама
Традиционна българска капама
Традиционната българска капама се приготвя от кисело зеле, ориз, подправки – лук, черен пипер, дафинов лист, бахар, кимион, чесън, карамфил...
Традиционна салата - нов изглед
Традиционна салата - нов изглед
Доматите трябва да са с еднаква големина. Обелваме ги и ги режем на кръгчета. Краставицата я режем с белачка на тънки ленти. Сиренето се...
Традиционна блага лютеница
Традиционна блага лютеница
Старателно измивам изброените зеленчуци. Подбрала съм едри и месести пиперки, които почиствам от семето и дръжките. Пробождам патладжана на...

Рейтинг

3.1
Общо 8 гласували
5 2
4 1
3 2
2 2
1 1
Дай твоята оценка: