Ципура на Фурна в Пергамент

Разгледай всички 74 авторски предложения относно ципура на фурна в пергамент в Готвач.бг.
Ципура на фурнаЦипура на фурнаРибата (изчистена и изцедена) я слагам тава. Слагам сол и правя разрези отгоре, в които слагам резени лимон (в стомаха също). В тиган пържа леко...
Билкова ципура на фурнаБилкова ципура на фурнаСервираме билкова ципура на фурна топла със зелена салатка! Да ви е сладко!...
Печени тиквички на фурна върху пергаментПечени тиквички на фурна върху пергаментПечете в предварително загрята на 200 градуса фурна. Сервирайте със сос по избор....
Ципура на фурна с естрагонЦипура на фурна с естрагонИзпечете ципурата в предварително загрята на 190°C фурна за около 30 мин. Поднесете ципурата на фурна с естрагон със салата по ваш вкус....
Ципура в кора на фурнаЦипура в кора на фурнаЦипурата в кора на фурна се пече още 15 минути. Предлага се с лимонче....
Ципура на фурна с мащеркаЦипура на фурна с мащеркаТази ципура на фурна с мащерка е уникално вкусна печена риба за обяд или вечеря, с повод и без повод....
Филе от ципура на фурнаФиле от ципура на фурнаПоставете в загрята фурна на 200 градуса за около половин час. Извадете и поднесете топла печената ципура....
Мряна в пергаментМряна в пергаментМряната се почиства, измива и се оставя да се подсуши. В последствие се намазва със зехтин, поръсва се обилно с подправка отвън и отвътре, както и...
Толстолоб в пергаментТолстолоб в пергаментНаправете разрези по рибата и я сложете в тава върху голямо парче хартия за печене. Овкусете със сол, черен пипер и лимонов сок. Нарежете магданоза...
Риба в пергаментРиба в пергаментРибата се нарязва на порции. Овкусява със сол и подправки. На лист пергаментова хартия (намаслена) наредете кръгчета от чушките и морковите. Отгоре...
Пиле в пергаментПиле в пергаментНаредете ги в намазана с масло тавичка, напръскайте с вода и запечете в умерена фурна....
Скумрия в пергаментСкумрия в пергаментПоставяме ги върху скара в гореща фурна и печем 25 - 30 минути....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: