Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печен Лаврак в Пергамент
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Лаврак в Пергамент

Печен Лаврак в Пергамент

Разгледай всички 12 авторски предложения за печен лаврак в пергамент в Gotvach.bg.
Печен лаврак във фолиоПечен лаврак във фолиоПечен лаврак във фолио за всеки гост, за всеки капризен вкус....
Маринован печен лаврак на скараМаринован печен лаврак на скара
1
Сервираме маринован лаврак на скара с гарнитура по желание....
Печен лаврак със задушени броколиПечен лаврак със задушени броколи
Сложете лаврака в тавичката, в която ще го печете, и овкусете със солта, черния пипер, начупете листата дафинов лист, мащерка....
Печен в хартия лавракПечен в хартия лаврак
1
Изчистения и измит лаврак поръсете със сол отвътре и отвън....
Печен лаврак на скара с копърПечен лаврак на скара с копър
След това сложете лаврака върху главите копър и поръсете отгоре с пресен копър....
Печен лаврак със сирене и картофиПечен лаврак със сирене и картофи
Лавракът се пече до готовност около 40 мин....
Печен лаврак на пара със задушени зеленчуциПечен лаврак на пара със задушени зеленчуци
Измиваме рибата и с остър нож правим леки прорези в нея. Намазваме със сол, сух чесън и копър. Нарязваме лимона на шайби и ги нареждаме в корема на...
Печен лаврак на фурна с медено-горчичен сосПечен лаврак на фурна с медено-горчичен сос
Печеният лаврак на фурна с медено-горчичен сос е готов....
Лаврак БосфораЛаврак Босфора
Печем лаврака на фурна около 40 минути на 180 градуса. 15 минути преди да я извадим от фурната, махаме фолиото, за да придобие рибата загар лаврак...
Лаврак на фурнаЛаврак на фурна
Ако обичаш да хапваш лаврак, опитай непременно и другите ни рецепти за лаврак печен на скара или лаврак на тиган....
Лаврак в зеленчуциЛаврак в зеленчуци
Отстранете алуминиевото фолио, увеличете температурата на 250 °C и печете още 15 минути. Лавракът в зеленчуци е готов....
Лаврак на скараЛаврак на скара
Лавракът на скара е готов, поднесете с подходяща гарнитура....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: