Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шпикована Свинска Плешка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


5

Свинската плешка се нарязва на равни парчета, а картофите се обелват и нарязват на едро....

Нарязваме месото на малки парчета, измиваме ги и ги мариноваме за 1 час в соевия сос. Запечатваме месото в загрят тиган за кратко, за да запазим соковете...

Натъркваме много добре месото с разбърканите соев сос, мед, горчица, сол, черен и червен пипер.
Оставяме месото да поеме за 1-2 часа.
На дъното...

Загрейте фурната на 160 градуса. Загрейте олиото в тенджера и добавете нарязания бекон. Запържете го, докато стане хрупкав. Извадете го и го оставете...

3
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 8
52
42
31
23
10
Дай твоята оценка: