Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шпикована Свинска Плешка

Шпикована Свинска Плешка

Разгледай всички 23 избрани предложения относно шпикована свинска плешка в Gotvach.bg.
Свинска плешка с пресен грахСвинска плешка с пресен грахНарежете плешката на едри парчета, а лука и моркова - на ситно....
Пълнена свинска плешка с наденичкиПълнена свинска плешка с наденички
Готовата пълнена свинска плешка прехвърлете в по-голям листо алуминиево фолио и я завийте добре, за да си поеме соковете за 10-15 минути....
Свинска плешка на фурнаСвинска плешка на фурна
4
Цялата тава покрийте с фолио и сложете свинската плешка да се пече бавно, за около 5 ч....
Шпикована свинска рибицаШпикована свинска рибица
Почистената и подсушена рибица се шпикова с малки и продълговати парченца сланина, чесън, морков, които се натикват хубаво навътре в месото....
Печена свинска плешка с терияки сосПечена свинска плешка с терияки сос
Бон Апети с Печена свинска плешка с терияки сос! Източник: Станислав Януш Гарабедян - Кулинарна мрежа...
Свинска плешка с гъби на фурнаСвинска плешка с гъби на фурна
При сервиране поръсваме свинската плешка с пресен магданоз. Свинската плешка с гъби на фурна е готова....
Печена маринована свинска плешка в пликПечена маринована свинска плешка в плик
А как само ухае печената маринована свинска плешка в плик!...
Свинска плешка с чесън и пивоСвинска плешка с чесън и пиво
Наложете плешката с чукче за месо. Намажете я с олиото и счукания чесън и поръсете обилно с кимиона, червения и черния пипер....
Печена свинска плешка с кафява захарПечена свинска плешка с кафява захар
Сложете плешката в тава. Намажете я със соса Уорчестър. Смесете захарта, мащерката и черния пипер. Намажете плешката със захарната смес....
Шпикована агнешка плешка с маслини в гювечШпикована агнешка плешка с маслини в гювеч
Положете плешката върху картофките и печете 3 часа на 200 градуса под капак....
Шпикована агнешка плешка с лук и оризШпикована агнешка плешка с лук и ориз
Готовата плешка сложете върху пресния лук, сипете вода - колкото да облее лука или да е на половина на тавата....
Шпикована плешкаШпикована плешка
1
Свинското се почиства от тлъсти части и ципи при нужда, посолява се, натърква се с малко черен пипер и по повърхността му се правят прорези на дълбочина...

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 8
52
42
31
23
10
Дай твоята оценка: