Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ябълков Щрудел Постен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

8

Приготвеният австрийски ябълков щрудел е просто уникален на вкус.
Ако сте новак в кухнята, ето и как се прави щрудел стъпка по стъпка....

Студеният щрудел се залива с охладения сироп. По желание се поръсва с пудра захар.
Сиропираният ябълков щрудел е готов....

5

Готовият виенски ябълков щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така.
Нарежете го на парчета, докато е още топъл....

Обелвате ябълките и ги нарязвате на кубчета. В една купа смесвате ябълките, орехите, стафидите, захарта, канелата и ги смесвате добре....

Изважда ябълковия щрудел, поръсваме с пудра захар и нарязваме на парчета.
По вкусен е студен, стига да изчакате!...

Ако рецептата ти харесва, прочети и нашите съвети за страхотен щрудел или опитай и тази сочна баница с ябълки....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: