Ябълков Щрудел с Бутер Тесто

Открий всички 74 подбрани съвети за ябълков щрудел с бутер тесто в Готвач.бг.
Ябълков бутер щруделЯбълков бутер щруделБутер тестото се нарязва на 6 квадрата, а останалото режем на лентички....
Щрудел с бутер тестоЩрудел с бутер тестоГотовото бутер тесто леко разглаждаме с помощта на точилка. Нарязваме го на правоъгълници. Слагаме малко от плънката и завиваме на руло....
Щрудел с бутер тесто и ябълкиЩрудел с бутер тесто и ябълкиКогато плънката изстине, разточваме леко бутер тестото. Целта на разточването е тестото да не бухне прекалено много....
Бутер щрудел с ябълкиБутер щрудел с ябълкиИзпечете щрудела в загрята фурна на 200 градуса до златисто. По време на печенето поръсете повърхността с кафява захар....
Ябълков десерт от бутер тестоЯбълков десерт от бутер тестоТестото се разточва леко и се реже на квадрати. Слагат се в тава и върху всеки квадрат се слагат резени ябълки....
Ябълки в бутер тестоЯбълки в бутер тестоМоже и да се ползва готово бутер тесто....
Ябълков щруделЯбълков щруделПечете ябълковия щрудел в предварително загрята на 180 градуса фурна. Накрая поръсвате щрудела с пудра захар....
Лесен ябълков пай с бутер тестоЛесен ябълков пай с бутер тестоРазстила се единият лист бутер тесто върху тавичка, застлана с хартия за печене, като краищата на бутер тестото се оставят да се показват малко....
Беларуски ябълков пирог с бутер тестоБеларуски ябълков пирог с бутер тестоТестото се разточва тънко, поръсва с галета и се полива с разтопено масло....
Бутер щрудел с ябълки и орехиБутер щрудел с ябълки и орехиПрез това време отваряме бутер тестото и от двата му края го режем на ивици от по 2 см, като оставяме средата му, в която изсипваме ябълковата смес...
Тесто за щруделТесто за щруделЗамесете гладко тесто постепенно, като доливате по малко вода на няколко пъти, докато тестото стане стегнато и еластично....
Щрудел с маслено тесто и ябълкиЩрудел с маслено тесто и ябълкиПечем щрудела в умерена фурна. Като стане готов се поръсва с пудра захар...

Рейтинг

4
Общо 6 гласували
5 1
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: