Италианско Меренге

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно италианско меренге в Готвач.бг.
Меренг руло за специален поводМеренг руло за специален поводПоднасяме меренг рулото за специален повод с усмивка. Източник: Стояна Чанова - Кулинарна мрежа...
Италианска кростатаИталианска кростатаРазмекнатото масло и захарта се разбиват много добре. Правим кладенче в брашното и чукваме яйцето, разбъркваме и постепенно прибавяме и подсладеното...
Италианска пицаИталианска пицаРазмийте маята в топлата вода. Пресейте брашното върху кухненския плот и направете кладенче в средата. Излейте в нея маята с малко топла вода,...
Италиански кюфтенцаИталиански кюфтенцаСмесете каймата с настъргания лук, чесъна, галетата, маслините и ригана, магданоза. Подправете на вкус със сол и черен пипер. Оформете малки кюфтенца...
Италианска лимонадаИталианска лимонадаСмесете посочените продукти. Разрежете един лимон на резенчета, добавете го и оставете да престои за 1 нощ. На следващия ден прецедете напитката...
Италианска фаринатаИталианска фаринатаВ хладка вода се сипва солта и постепенно се добавя брашното и розмаринът. Разбърква се добре до получаване на гладко тесто. Покрива се и се оставя...
Италиански БрускетиИталиански БрускетиРазбъркайте ситно нарязаните доматчета рома, скълцания чесън и червения лук в купа. Добавете и възможно най-ситно скълцания или нарязан в кухненски...
Италиански щруделИталиански щруделСложете италианския коледен щрудел да се пече в загряна фурна за около 20 минути....
Италиански кроасаниИталиански кроасаниИзточник: TUTTI A TAVOLA За разлика от рецептата за оригинални френски кроасани, при която ламинирането на тестото се свежда до 6 пъти, тази италианска...
Италиански гевречетаИталиански гевречетаИталианските гевречета се казват още тарали. Макар да се правят из цяла Южна Италия, са признати за специалитет на област Пулия! Към тестото за...
Италиански питкиИталиански питкиМаята се размива заедно със захарта в топлата вода. Покрива се и се изчаква около 5 - 10 минути до образуването на мехурчета. Пресятото брашно...
Италианска ФокачаИталианска ФокачаРазбъркайте от предната вечер 300 г брашно, водата и живата мая. Хубаво разбъркайте всичко с лъжицата или бъркалка, покрийте съда плътно с капак и...

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 2
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: