Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


След това отцедете и нанижете шишчетата като редувате, гъбка, лук, пилешко, тиквичка и чушка.
Изпечете пилешките шишчета на скара или грил....

1

5

3

Пилешките бутчета се сваряват в подсолена вода. След като се сварят се отстранява кожата и се обезкостяват. Месото се нарязва на съвсем дребно....

Оставя се да се позапържва още 15-20 мин на котлона.
Овкусява се със сол. Може да се сервира със соев сос....

Пилешкото се слага с 1 ч.л. сол да се вари до готовност и след това се накъсва.
Яйцата заедно с прясното мляко се разбиват....

1

Нарежете пилешките гърди на хапки и го запържете в загрятото олио за 3-4 минути.
Добавете нарязаните на дребно лук и моркови, налейте 1/2 ч.ч....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: