Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Паниран агнешки дроб с кашкавал се сервира с макарони, юфка или кускус....

Преди поднасяне шарения агнешки дроб на тиган се поръсва с нарязан магданоз....

Дробът се измива, сварява и се нарязва на ситно. Към гъбите се прибавят пиперките и дроба.
Сместа се посолява и се задушава на слаб огън....

Към него се добавя дробът, нарязан на кубчета, и се залива със запръжката с брашно, разредена с вода....

Измития добре дроб нарязваме на малки парченца и запържваме за 10 минути в останалото олио в отделен съд....

Сложете лука върху дроба и оставете за половин час преди да опитате.
Агнешкият дроб с лук на тиган е страхотен аламинут за всички у дома....

3

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: