Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки Шарден

Агнешки Шарден

Разгледай всички 24 подбрани съвети за агнешки шарден в Gotvach.bg.
Агнешки чейрекАгнешки чейрекОвкусете агнешката четвъртинка (чейрек) със сол и черен пипер. Прехвърлете месото в подходяща тава, а по-добре в глинен гювеч. Залейте го с разтопеното...
Агнешки шишчетаАгнешки шишчета
Пригответе гъст сос, като пасирате леко чесъна и добавете постепенно джоджена, ригана, сока от лимони, зехтина, малко черен пипер и сол. Сложете...
Агнешки кебапчетаАгнешки кебапчета
1
Агнешките кебапчета се приготвят съвсем лесно, като първо смесите каймата със солта....
Агнешки курбанАгнешки курбан
Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява...
Агнешки пайАгнешки пай
1
В сгорещеното олио се задушават нарязаните на малки парченца месо и бъбреци. Добавя се ситно нарязаният лук и се задушава, докато стане стъклен....
Агнешки паприкашАгнешки паприкаш
Обезкостете агнешкия бут и го нарежете на малки парченца. Загрейте маслото на силен огън и запържете в него нарязания на филии лук....
Агнешки сармиАгнешки сарми
Смесват се оризът, ситно нарязаният лук, смляното агнешко месо, червеният пипер, черният пипер, нарязания копър, солта (ако не е посолено), всичко...
Мариновани агнешки пържолиМариновани агнешки пържоли
След 40 мин махаме фолиото и печем до зачервяваме агнешките пържоли на фурна. Сервираме със сезонна зелена салата....
Агнешки Каетъ КебапАгнешки Каетъ Кебап
Агнешкият Каетъ Кебап е готов. Рецептата е от книгата Деветстотинъ деветдесетъ и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г....
Бистър агнешки курбанБистър агнешки курбан
Това е рецепта за агнешки курбан за здраве. Консумира се бистър агнешки курбан със салата и чаша студена ракия....
Агнешки книжен кебапАгнешки книжен кебап
Агнешкият книжен кебап е готов....
Задушен агнешки бъбрекЗадушен агнешки бъбрек
Задушените агнешки бъбреци са много вкусни....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: