Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки пайВ сгорещеното олио се задушават нарязаните на малки парченца месо и бъбреци. Добавя се ситно нарязаният лук и се задушава, докато стане стъклен....
Агнешки паприкаш
Обезкостете агнешкия бут и го нарежете на малки парченца.
Загрейте маслото на силен огън и запържете в него нарязания на филии лук....
Агнешки чейрек
Овкусете агнешката четвъртинка (чейрек) със сол и черен пипер. Прехвърлете месото в подходяща тава, а по-добре в глинен гювеч.
Залейте го с разтопеното...
Агнешки сарми
Смесват се оризът, ситно нарязаният лук, смляното агнешко месо, червеният пипер, черният пипер, нарязания копър, солта (ако не е посолено), всичко...
Агнешки карначета
С машинка и съответната приставка напълнете червата с каймата и подправките /не много плътно, защото са крехки/, като ги връзвате или усуквате през...
Агнешки Каетъ Кебап
Агнешкият Каетъ Кебап е готов.
Рецептата е от книгата Деветстотинъ деветдесетъ и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г....
Мариновани агнешки пържоли
След 40 мин махаме фолиото и печем до зачервяваме агнешките пържоли на фурна.
Сервираме със сезонна зелена салата....
Задушен Агнешки Джолан
Слага се в силно загрята фурна, докато агнешко се задуши и придобие загар и от двете страни.
Задушеният Агнешки Джолан е готов....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: