Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнени Агнешки Шардени
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнени Агнешки Шардени

Пълнени Агнешки Шардени

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за пълнени агнешки шардени в Gotvach.bg.
Бадемова торта Шарден с ябълков крем и бутер тестоБадемова торта Шарден с ябълков крем и бутер тестоБадемовата торта Шарден с ябълков крем и бутер тесто е готова....
Пълнени агнешки гърдиПълнени агнешки гърди
Сместа се разстила върху агнешките гърди, те се навиват на руло и се завързват с канап на две-три места....
Пълнени агнешки шарденчетаПълнени агнешки шарденчета
Варим на много бавен огън пълнените агнешки шерденчета с още 1 1/2 ч.ч. вода, дори изключваме котлона от време на време - общо варим 1 час....
Пълнени агнешки шердениПълнени агнешки шердени
3
Измийте агнешките шерденчета, посолете ги, оставете да престоят така 10 минути и ги изплакнете....
Шарден чорбаШарден чорба
Измиваме добре шердена и след това обилно изплакваме с вода Слагаме да варим в 2 л вода до готовност. Докато варим чорбата, поставяме тиган, загряваме...
Яйчен пунш с шардонеЯйчен пунш с шардоне
Яйчният пунш с шардоне е готов....
Агнешки кюфтетаАгнешки кюфтета
Агнешките кюфтета са готови....
Агнешки карначетаАгнешки карначета
С машинка и съответната приставка напълнете червата с каймата и подправките /не много плътно, защото са крехки/, като ги връзвате или усуквате през...
Агнешки сармиАгнешки сарми
Смесват се оризът, ситно нарязаният лук, смляното агнешко месо, червеният пипер, черният пипер, нарязания копър, солта (ако не е посолено), всичко...
Агнешки чейрекАгнешки чейрек
Овкусете агнешката четвъртинка (чейрек) със сол и черен пипер. Прехвърлете месото в подходяща тава, а по-добре в глинен гювеч. Залейте го с разтопеното...
Агнешки шашликАгнешки шашлик
Поднесете агнешкия шашлик с гарнитура от зеленчуци....
Агнешки паприкашАгнешки паприкаш
Обезкостете агнешкия бут и го нарежете на малки парченца. Загрейте маслото на силен огън и запържете в него нарязания на филии лук....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: