Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки Шердени
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнени агнешки шердениИзмийте агнешките шерденчета, посолете ги, оставете да престоят така 10 минути и ги изплакнете....
3
Агнешко Месо
Обикновено то е достъпно в пет различни форми, включващи:
- агнешка плешка;
- агнешки врат;
- агнешки гърди;
- агнешко филе;
- агнешки бут....
Агнешки карначета
С машинка и съответната приставка напълнете червата с каймата и подправките /не много плътно, защото са крехки/, като ги връзвате или усуквате през...
Агнешки паприкаш
Обезкостете агнешкия бут и го нарежете на малки парченца.
Загрейте маслото на силен огън и запържете в него нарязания на филии лук....
Агнешки шишчета
Пригответе гъст сос, като пасирате леко чесъна и добавете постепенно джоджена, ригана, сока от лимони, зехтина, малко черен пипер и сол.
Сложете...
Агнешки чейрек
Овкусете агнешката четвъртинка (чейрек) със сол и черен пипер. Прехвърлете месото в подходяща тава, а по-добре в глинен гювеч.
Залейте го с разтопеното...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: