Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки Шердени
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

3

Обикновено то е достъпно в пет различни форми, включващи:
- агнешка плешка;
- агнешки врат;
- агнешки гърди;
- агнешко филе;
- агнешки бут....

С машинка и съответната приставка напълнете червата с каймата и подправките /не много плътно, защото са крехки/, като ги връзвате или усуквате през...

Смесват се оризът, ситно нарязаният лук, смляното агнешко месо, червеният пипер, черният пипер, нарязания копър, солта (ако не е посолено), всичко...

Овкусете агнешката четвъртинка (чейрек) със сол и черен пипер. Прехвърлете месото в подходяща тава, а по-добре в глинен гювеч.
Залейте го с разтопеното...

1

Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: