Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко Печено с Лапад и Зелен лук

Агнешко Печено с Лапад и Зелен лук

Открий всички 24 авторски предложения за агнешко печено с лапад и зелен лук в Gotvach.bg.
Печено агнешко с джоджен и лукПечено агнешко с джоджен и лукПоднасяме печеното агнешко върху канапе от сварен ориз и пресен джоджен. Вкусно и празнично!...
Печено агнешко с лук и джодженПечено агнешко с лук и джоджен
Печено агнешко с лук и джоджен сервираме с пролетна салата....
Агнешко печено по тракийскиАгнешко печено по тракийски
Ако ви остане месо от печеното агнешко по тракийски, може да го превърнете в агнешка курбан чорба....
Вкусно мариновано агнешко печеноВкусно мариновано агнешко печено
След като мине 1 час махнете фолиото и печете за още час. Вкусното мариновано агнешко печено е готово....
Сос за агнешко печеноСос за агнешко печено
Сосът за агнешко печено придава невероятен вкус на месното ястие!...
Агнешко печено с меракАгнешко печено с мерак
2
Вземете парче агнешко месо /около 3 килограма с кости/, за предпочитане е агнешката плешка, защото е по-крехка....
Агнешко печено във фурнаАгнешко печено във фурна
11
След това се изкарва от марината, слага се в тава за печене, маслото се оставя при стайна температура да омекне и се маже агнето отгоре....
Агнешко печено с джодженАгнешко печено с джоджен
8
Пъхнете всичко в умерено загрята фурна за 2 часа или до готовност на печеното агнешко. Агнешкото печено с джоджен много вкусно....
Агнешко Печено по ИталианскиАгнешко Печено по Италиански
Слага се в тавичка и се залива с виното да се пече за 90 мин....
Агнешко печено с доматиАгнешко печено с домати
Котлетите се слагат в тава за печене, заедно с доматите, зехтина, подправките и лимоновия сок. Пече се непокрито около 1 ч. 30 мин....
Агнешко печено по френскиАгнешко печено по френски
Обикновено Агнешкото печено по френски се поднася с доматен сос....
Агнешко печено в пликАгнешко печено в плик
1
Пригответе си специален плик за печене. Почистете агнешкото и го осолете....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: