Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Арменски Сладки с Мас

Арменски Сладки с Мас

Разгледай всички 21 авторски предложения относно арменски сладки с мас в Gotvach.bg.
Арменски тулумбиАрменски тулумбиСервираме арменските тулумби студени....
Арменски бойкосиАрменски бойкоси
Забърква се лепкаво тесто от посочените съставки и с намазани с олио ръце се правят топки. Нареждат се в тавичка, намазана с олио или покрита с...
Арменски кюфтетаАрменски кюфтета
Каймата се омесва с галетата, яйцето, подправките, смления чесън и нарязания на ситно магданоз и се оставя да престои поне 2 часа. Оформят се кюфтета...
Арменски хлябАрменски хляб
Разтворете маята във водата, добавете солта. Замесете твърдо тесто от двата вида брашно и маята - да стане еластично. Сложете го в намазнена купа...
Арменски лавашАрменски лаваш
1
Брашното се пресява и в средата се оформя кладенче. В него се слагат маята, захарта, солта и олиото. Водата се сипва постепенно и се замесва гладко...
Арменски пилафАрменски пилаф
Преди поднасяне на арменския пилаф леко го разбъркайте с вилица. Хубавият пилаф трябва да стои на отделни зрънца....
Яйца по АрменскиЯйца по Арменски
Яйцата по Арменски са готови....
Лесен Арменски КексЛесен Арменски Кекс
Това е рецепта за лесен арменски кекс по идея на Ани Шакарян и се нарича Meshkengouyzov....
Арменски сладък саламАрменски сладък салам
По желание върху арменския сладък салам може да сложите за декорация смлени орехи или шоколадови пръчици. Да ви е сладко!...
Мантъ по АрменскиМантъ по Арменски
Арменските мантъ се сервират в дълбока чиния с част от бульона, в който са се пекли....
Арменски лозови сармичкиАрменски лозови сармички
3
Нарежете агнешкото месо на кубчета, отстранете мазнините и го смелете в месомелачка или блендер. Добавете към агнешкaта кайма полусварения ориз, наситнения...
Арменски пълнени тиквичкиАрменски пълнени тиквички
Нарежете агнешкото на парчета и го смелете в месомелачката. овкусете го със зелени подправки по избор, черен пипер и сол. Добавете към него и яйцето...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: