Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница Лучник

Баница Лучник

Разгледай всички 24 авторски предложения за баница лучник в Gotvach.bg.
Лучник с домашни кориЛучник с домашни кориСлед това с нож лучникът се нарязва на 8 триъгълни парчета и се поднася....
Лучник с мляно месоЛучник с мляно месо
3
Пресейте брашното и направете кладенче, сложете сол, яйце, кисело мляко и масло. Маята разтворете в топло прясно мляко и оставете да шупне. Размесете...
Лучник с готово тестоЛучник с готово тесто
Разделяме тестото на 5-6 топки, омесваме ги с брашно и оставяме. Запържваме си лука около 10-15 мин, добавяме подправките. Разточваме всяка...
Чуден лучник с айранЧуден лучник с айран
Чуден лучник с айран се получава!...
Селски лучник с коприваСелски лучник с коприва
Добре измитата коприва се сварява 5 мин, изстисква се и се нарязва на ситно. В 2 с.л. масло се задушава до омекване нарязаният лук, добавят се...
Пернишки лучник с пилеПернишки лучник с пиле
Намажете лучника с пиле с мазнина и сложете да се изпече в умерена фурна....
Лучник по северняшкиЛучник по северняшки
4
Разточват се от тестото две кори, едната малко по-голяма. Тя се слага отдолу в намазнена тава, като краищата й трябва да излязат извън тавата....
Лучник по селскиЛучник по селски
Резултатът е много, много, сочен лучник. Да ви е вкусно! P.S. Консумира се изстинал :)...
Лучник по врачанскиЛучник по врачански
5
Лучникът се пече в загряна фурна на 180 градуса, като се увеличава до 210 градуса до готовност....
Лучник на бабаЛучник на баба
Всичките тези продукти се запържват в тиган до получаване на сребрист цвят. Тестото се разделя на две части и се правят два блата. В тавичка...
Лучник по ДобруджанскиЛучник по Добруджански
3
В тенджерка с олио задушаваме нарязания на полумесеци лук и чесъна. Преди да е напълно готов прибавяме и нарязаните пиперки. Задушаваме до готовност...
Лучник с кайма и доматиЛучник с кайма и домати
1
Докато тестото втасва, подгответе плънката на селския лучник. Почистете и нарежете лука на ситно....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: