Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Бъркан тутманик с кашкавал и сирене](/files/lib/250x250/tutmanik-kashkaval-sirene.webp)
![Бърз, лесен и вкусен бъркан тутманик](/files/lib/250x250/tutmanikbarkan.webp)
1
![Бъркан тутманик със сирене и кашкавал](/files/lib/250x250/tutmanik-barkan-sirence.webp)
Тутманикът се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна до получаване на хубав загар....
![Тутманик без мая](/files/lib/250x250/tutmanik-bez-maq.webp)
Печем тутманика без мая на 200 градуса, без вентилатор докато тутманика придобие златист цвят....
![Бъркан тутманик с пуешки кренвирши и сирене](/files/lib/250x250/barkan-tutmanik-krenvirshi1.webp)
Бърканият тутманик с пуешки кренвирши и сирене е много вкусен....
![Вкусен тутманик с мая](/files/lib/250x250/tutmanik-maq.webp)
1
![Вкусен триъгълен тутманик с мая](/files/lib/250x250/tutmanik23.webp)
1
![Тутманик с мая и кисело мляко](/files/lib/250x250/tutmanik-maya-kiselo-mlyako1.webp)
1
![Пухкав тутманик с мая и сирене](/files/lib/250x250/puhkav-tutmanik-maya-sirene.webp)
4
![Трицветен тутманик](/files/lib/250x250/tutmanik-3cvyata.webp)
Поръсете тутманика с останалото масло, нарежете го на парчета и печете на 200 градуса около 40 минути.
Трицветният тутманик е готов....
![Тутманик Асорти](/files/lib/250x250/tutmanik-asorti.webp)
Смесете топлото мляко с топлата вода и добавете маята и захарта. Оставете 10-15 мин....
![Комбиниран тутманик](/files/lib/250x250/tutmanik-kombiniran.webp)
Малко преди да извадите тутманика, го намажете с чесновото масло.
Комбинираният тутманик е готов....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: