Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бъркан Тутманик с Мая

Бъркан Тутманик с Мая

Открий всички 24 кулинарни идеи относно бъркан тутманик с мая в Gotvach.bg.
Бърз, лесен и вкусен бъркан тутманикБърз, лесен и вкусен бъркан тутманикПечете бързия бъркан тутманик 25 мин на 220 °C в предварително загрята фурна. Бон Апети с моя бърз, лесен и вкусен бъркан тутманик....
Бъркан тутманик с кашкавал и сиренеБъркан тутманик с кашкавал и сирене
Изключително вкусен бъркан тутманик с кашкавал и сирене, сервиран с чаша айран....
Бъркан тутманик със сирене и кашкавалБъркан тутманик със сирене и кашкавал
Тутманикът се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна до получаване на хубав загар....
Тутманик без маяТутманик без мая
Печем тутманика без мая на 200 градуса, без вентилатор докато тутманика придобие златист цвят....
Бъркан тутманик с пуешки кренвирши и сиренеБъркан тутманик с пуешки кренвирши и сирене
Бърканият тутманик с пуешки кренвирши и сирене е много вкусен....
Вкусен тутманик с маяВкусен тутманик с мая
1
Във водата се разтварят олиото, солта, захарта и маята и се изсипват по малко в брашното, като непрекъснато се бърка....
Вкусен триъгълен тутманик с маяВкусен триъгълен тутманик с мая
1
В купа смесвам около 800 г от брашното, захарта, солта и сухата мая....
Тутманик с мая и кисело млякоТутманик с мая и кисело мляко
1
Разтворете маята в леко затопленото прясно мляко заедно със захарта и две лъжички брашно....
Пухкав тутманик с мая и сиренеПухкав тутманик с мая и сирене
4
Маята се активира със захарта, 2 с.л. брашно и топлото мляко, разбърква се и се покрива за 15-20 мин. Содата се размива в киселото мляко....
Тутманик РодинаТутманик Родина
1
Маята заедно със захарта и шипка брашно се разтварят в топлата вода....
Тутманик розичкиТутманик розички
Слагаме продуктите и изчакваме маята да се угаси. Замесваме тесто и оставяме да почине половин час....
Веган тутманикВеган тутманик
Не пропускайте да изпробвате също икономичен постен тутманик и лимецов тутманик с кашкавал и сирене....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: