Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бьоф Строганов със Свинско

Бьоф Строганов със Свинско

Прегледай всички 23 подбрани съвети за бьоф строганов със свинско в Gotvach.bg.
Пиле СтрогановПиле СтрогановПилешкото се нарязва на тънки ивици, посолява се и се поръсва с черен пипер. Оставя се така да престои за 30 минути. Краставичките, лукът, чесънът...
Салата дьо БьофСалата дьо Бьоф
За тази вкусна салата дьо Бьоф белете и сварете картофите в подсолена вода. Нарежете ги на кубчета....
Бьоф а ла модБьоф а ла мод
Почистете месото, ако е нужно и го начукайте леко. Нарежете сланината на ивички и ги оваляйте в смес, получена от всички счукани подправки. Шпиковайте...
Телешко Строганов с пастаТелешко Строганов с паста
Телешкото Строганов с паста е готово....
Телешко Строганов с ригатониТелешко Строганов с ригатони
Телешко Строганов с ригатони е идеалната зимна гозба за чаша червено вино....
Спагети Строганов с кюфтенцаСпагети Строганов с кюфтенца
Спагетите Строганов с кюфтенца са много вкусни!...
Пиле Строганов на тиганПиле Строганов на тиган
В сгорещената мазнина се запържва нарязаният лук до омекването му. Добавят се гъбите и се запържват до златисто. Филето се реже на тънки ивици...
Дроб а ла СтрогановДроб а ла Строганов
Дробът се реже на малки тънки парченца. Посоляват се, запържват се в маслото и се смесват със запеченото на сух тиган брашно. Лукът се реже на...
Моята рецепта за Бьоф СтрогaновМоята рецепта за Бьоф Строгaнов
Моята рецепта за Бьоф Строганов е много вкусна. Източник: Руска кухня Забележка: Готвено е в дебела чугунена тенджера на умерен огън....
Пиле Строганов - импровизизация на фурнаПиле Строганов - импровизизация на фурна
Пилешкото филе и лука нарязвам на тънки жулиени, мариновам с чесъна, солта, черния и червен пипер, виното и олиото за около час. Поставям в тавичка...
Друсано свинско с вино и гъбиДрусано свинско с вино и гъби
Поднасяме друсано свинско с вино и гъби с чаша червено вино....
Ароматна марината за свинско с виноАроматна марината за свинско с вино
Нарежете плешката или бута на дебели пържоли, посолете съвсем леко и начукайте или нацепете на няколко места с острието на ножа. В голяма купа...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: