Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ябълков щрудел с оризови кориСлед като измиете добре ябълките ги обелете. Отстранете семките и настържете на ренде.
По желание може да наситните орехите с нож или в чопър,...
Ябълков щрудел на пакетчета
Охладени се поръсват с малко пудра захар и хапваме ябълковия щрудел с кеф....
Ябълков щрудел за диабетици
Разпределете плънката върху корите и навийте щрудела на руло да стане дълга пръчица....
Виенски щрудел с орехи и канела
Печем виенския щрудел за около 45-50 мин на 180-200 градуса.
Разрязваме готовия щрудел, след като е изстинал напълно....
Ябълков щрудел с орехи и канелаОпитай непременно и нашите вкусни баници с ябълки или този неотразим ябълков пай....
1
Ябълков щрудел с фини точени кори
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса, когато придобие хубав златист цвят, щруделът е готов.
Поръсвате го с пудра захар....
Ябълков щрудел с готови кори и грис
Извадете, охладете и преди да сервирате ябълков щрудел с готови кори и грис, поръсете с пудра захар....
Ябълков щрудел по оригинална виенска рецептаЗавива се руло, като излишното брашно се отстранява с четка, с помощта на кърпата, а краищата му се завиват като бонбон и се подпъхват под щрудела...
3
Ябълков щрудел с орехи и дъх на канела
Намажете с жълтък и печете щрудела в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 40 мин....
Ябълков щрудел на тиган за 10 минути
Хапваме хрупкав, вкусен и лесен щрудел само за 10 минути. В оригинал е приготвен за 5 минути, но при мен стана за 10 минути....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
50
45
30
22
10
Дай твоята оценка: