Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусна Телешка Глава

Вкусна Телешка Глава

Прегледай всички 24 подбрани съвети за вкусна телешка глава в Gotvach.bg.
Свинска глава с кисело зелеСвинска глава с кисело зелеМесото се нарязва на средни парчета и се запържва в мас и олио. Половината от отделената мазнина се изважда. Месото се залива с чаша топла вода...
Вкусна телешка супа със застройкаВкусна телешка супа със застройка
Вкусната телешка супа със застройка е готова....
Вкусна телешка яхния с грахВкусна телешка яхния с грах
Добавяме сол на вкус и подправките към граховата яхния. Трябва да ври още 5 мин и е готова яхнията с телешко. Добър апетит!...
Пача от свинска глава в бурканиПача от свинска глава в буркани
Главата добре се сварява с малко сол, като при варенето се отделя пяната....
Агнешка глава на фурнаАгнешка глава на фурна
Главичките се почистват, измиват и посоляват. Нареждат се в тавичка. Лукът се нарязва на полумесеци и се нарежда в тавата около агнешките главички...
Свинска глава на пещСвинска глава на пещ
15
Чесънът се почиства и се слага на различни места в главата и в тавата, в която ще се пече. Цялата глава се намазва обилна с мас....
Свинска глава с канапе от прясно зелеСвинска глава с канапе от прясно зеле
Почистете и измийте свинската глава и я поставете в тенджера под налягане....
Глава от мерлуза на скараГлава от мерлуза на скара
Тук основният акцент е главата на рибата, която в случая с Мерлузата съдържа много месце и е изключително вкусна, най- малкото - ще отдели сокове,...
Супа от глава на шаранСупа от глава на шаран
1
Главата се изважда, отделя се месото и се връща отново в тенджерата. Добавят се сол на вкус, черен пипер и доматеното пюре....
Супа от глава на сьомгаСупа от глава на сьомга
Подправям супата от глава на сьомга с накълцан девесил....
Супа от свинска глава в тенджера под наляганеСупа от свинска глава в тенджера под налягане
Налива се вода, да покрива главата и се слага 1 равна супена лъжица сол. След като заври водата, главата се вари 40-50 минути....
Рибена чорба от попчета и глави на калканРибена чорба от попчета и глави на калкан
1
За по-добър вкус се приготвя и саламурика, която се прави от 2 глави пресован чесън, към който се добавя суха люта чушка, сол, оцет, малко олио, черен...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
51
44
32
20
10
Дай твоята оценка: