Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Десерти за Диабетици

Десерти за Диабетици

Прегледай всички 50 избрани предложения за десерти за диабетици в Gotvach.bg.
Тарт за диабетици с шоколадов кремТарт за диабетици с шоколадов кремПо желание се украсява бисквитената торта с ягодите или с украса по ваше желание, става добре и с кокосови стърготини....
Закуска за диабетициЗакуска за диабетици
4
Ето едно много примамливо предложение за закуска подходяща не само за диабетици....
Рецепти за диабетициРецепти за диабетици
2
Пъстървата със зеленчуци също е подходяща за диабетици....
Кухня за диабетициКухня за диабетици
2
За диабетици е подходяща зимната салата....
Кекс за диабетициКекс за диабетици
5
Пъхнете кекса за диабетици да се изпече в умерено загрята фурна - накрая отгоре кексът трябва да е разцепен....
Сладко за диабетициСладко за диабетици
Сладкото за диабетици е готово....
Туршия за диабетициТуршия за диабетици
Всички зеленчуци измиваме и нарязваме на дребно. В съд поставяме оцета и всички останали съставки и разбъркваме добре. Поливаме нарязаните зеленчуци...
Бисквити за диабетициБисквити за диабетици
Половин чаена чаша олио се сипва в дълбок съд и се разбива с подсладителя и яйцето много добре. Добавя се содата. Двата вида брашно се пресяват...
Сладки за диабетициСладки за диабетици
Готовите сладки трябва да останат със светъл цвят. След това по желание може да ги слепите със сладко за диабетици....
Козунак за диабетициКозунак за диабетици
Разтворете маята в топличкото прясно мляко и вода и оставете на топло да се активизира. Сипете я в пресятите в тава брашна и добавете яйцето, 30 мл...
Мекици за диабетициМекици за диабетици
Разбивате яйцата на пяна и ги смесвате с разтворения захарин и изварата. Сместа се разбърква добре. Вземате от сместа със супена лъжица и пускате...
Бонбони за диабетициБонбони за диабетици
Всички ядки се смилат поотделно. След това се смесват в купа, като при тях се добавят боровинките, леко затопленото кокосово масло и брашното от рожков...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
52
46
30
21
10
Дай твоята оценка: