Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Добруджански Милинки

Добруджански Милинки

Разгледай всички 23 кулинарни идеи относно добруджански милинки в Gotvach.bg.
Пухкави милинки с галетаПухкави милинки с галетаИзвадете и намажете с масло пухкавите милинки, покриват се с кърпа за мека коричка. Добър Апетит с тези перфектни пухкави милинки с галета!...
Чудни милинки в хлебопекарнаЧудни милинки в хлебопекарна
Чудните милинки в хлебопекарна са готови....
Милинки с кисело млякоМилинки с кисело мляко
2
От тази доза излизат 4 милинки в тава от 16 см, или като мен - малка и голяма....
Милинки в кексова формаМилинки в кексова форма
С четка се намазват милинките и отгоре се поръсват с галета. Фурната е загрята предварително 100 градуса....
Милинки с кашкавалено ролеМилинки с кашкавалено роле
Активира се маята, като се разбърква във 100 мл топло прясно мляко със захарта и оставяме да бухне. Сипва се в средата на пресято брашно, добавя...
Домашни милинки с галетаДомашни милинки с галета
Наредените в тава милинки се пъхат в загрята фурна и се пекът на 180 градуса до готовност....
Лимецови милинки с квасЛимецови милинки с квас
Да ви в вкусно с лимецовите милинки с квас....
Ретро милинки в купичкиРетро милинки в купички
За тестото маята се активира във вода, слага се захарта, оставя се около 15 минути. После се добавя пресято брашно и сол, ако е необходимо, се добавя...
Сладки милинки с канелаСладки милинки с канела
Съвсем леко затоплете прясното мляко. Сложете вътре маслото и разбъркайте до разтварянето му. Добавете захарта и отново разбъркайте. Добре разбитото...
Кето милинки с моцарелаКето милинки с моцарела
Отново се оформя топче и нареждаме приготвените милинки в тавичка едно до друго върху хартия за печене....
Милинки по родопскиМилинки по родопски
7
Милинките по родопски са чудни!...
Милинки по БотевградскиМилинки по Ботевградски
П.П. - Аз направих 1/2 доза от сместа за милинките по ботевградски, доста едри се получиха, но като за първи път съм доволен от резултата....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: