Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Оставяме парфето в хладилника. При сервиране най-напред го обръщаме в подходяща чиния или просто освобождаваме стените на формата....

4

Оставете в хладилник да стегне и след около 3 часа парфето е готово за сервиране....

Плодовете се измиват, обелват и нарязват на парченца.
Желатинът се залива с водата и се оставя да набъбне.
Захарта се разтваря в млякото....

Смесете нишестето със захарта и солта, добавете прясното мляко и разбъркайте добре. Отделете жълтъците на яйцата и ги разбийте на пищна пяна. Добавете...

Получи се страхотно парфе с тиква и извара!
Източник: Цветомира Иванова - Кулинарна мрежа...

Прибираме парфето в хладилника за поне 5 часа, за да стегне.
Парфето с ягоди и бишкоти е готово....

Извадете, декорирайте и сервирайте веднага плодово парфе с прясно мляко....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 8
54
44
30
20
10
Дай твоята оценка: