Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Млечно парфе с плодовеПлодовете се измиват, обелват и нарязват на парченца.
Желатинът се залива с водата и се оставя да набъбне.
Захарта се разтваря в млякото....
Сметаново парфе с къпини
Сложете парфето в хладилник за около 3-4 часа.
С помощта на чиния обърнете парфето и внимателно отстранете фолиото....
Сабайон парфе с праскови
За около минута се разбиват яйцата със захарта. Добавя се ром, а и прясното мляко, и се вари на слаб котлон при непрекъснато бъркане до сгъстяване...
Парфе с кисело мляко
Оставяме парфето в хладилника. При сервиране най-напред го обръщаме в подходяща чиния или просто освобождаваме стените на формата....
Парфе от кафе
Смесете нишестето със захарта и солта, добавете прясното мляко и разбъркайте добре. Отделете жълтъците на яйцата и ги разбийте на пищна пяна. Добавете...
Плодово Парфе с Прясно Мляко
Извадете, декорирайте и сервирайте веднага плодово парфе с прясно мляко....
Парфе с ягоди и бишкоти
Прибираме парфето в хладилника за поне 5 часа, за да стегне.
Парфето с ягоди и бишкоти е готово....
Ледено парфе с течен шоколад
Още неустоими рецепти за парфе: Парфе от кафе, Бананово парфе, Плодово парфе, Пасти парфе, Лесно парфе, Парфе с малини, Домашно парфе....
Парфе с тиква и извара
Получи се страхотно парфе с тиква и извара!
Източник: Цветомира Иванова - Кулинарна мрежа...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 8
54
44
30
20
10
Дай твоята оценка: