Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно Парфе

Домашно Парфе

Разгледай всички 24 избрани предложения за домашно парфе в Gotvach.bg.
Млечно парфе с плодовеМлечно парфе с плодовеПлодовете се измиват, обелват и нарязват на парченца. Желатинът се залива с водата и се оставя да набъбне. Захарта се разтваря в млякото....
Сметаново парфе с къпиниСметаново парфе с къпини
Сложете парфето в хладилник за около 3-4 часа. С помощта на чиния обърнете парфето и внимателно отстранете фолиото....
Сабайон парфе с прасковиСабайон парфе с праскови
За около минута се разбиват яйцата със захарта. Добавя се ром, а и прясното мляко, и се вари на слаб котлон при непрекъснато бъркане до сгъстяване...
Парфе с кисело млякоПарфе с кисело мляко
Оставяме парфето в хладилника. При сервиране най-напред го обръщаме в подходяща чиния или просто освобождаваме стените на формата....
Парфе от кафеПарфе от кафе
Смесете нишестето със захарта и солта, добавете прясното мляко и разбъркайте добре. Отделете жълтъците на яйцата и ги разбийте на пищна пяна. Добавете...
Мини парфе с горски плодовеМини парфе с горски плодове
4
Мини парфето с горски плодове е готово....
Плодово Парфе с Прясно МлякоПлодово Парфе с Прясно Мляко
Извадете, декорирайте и сервирайте веднага плодово парфе с прясно мляко....
Парфе с ягоди и бишкотиПарфе с ягоди и бишкоти
Прибираме парфето в хладилника за поне 5 часа, за да стегне. Парфето с ягоди и бишкоти е готово....
Парфе с банани и орехиПарфе с банани и орехи
Вашето парфе с банани и орехи е готово да го сервирате....
Парфе с портокали и мангоПарфе с портокали и манго
В него изсипваме изстиналото парфе и го слагаме във фризер за 4 часа....
Ледено парфе с течен шоколадЛедено парфе с течен шоколад
Още неустоими рецепти за парфе: Парфе от кафе, Бананово парфе, Плодово парфе, Пасти парфе, Лесно парфе, Парфе с малини, Домашно парфе....
Парфе с тиква и извараПарфе с тиква и извара
Получи се страхотно парфе с тиква и извара! Източник: Цветомира Иванова - Кулинарна мрежа...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 8
54
44
30
20
10
Дай твоята оценка: