Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измиваме и изцеждаме пържолите. Начукваме ги с чукче и ги посоляваме с черен пипер и сол. Измиваме гъбите. Тези, които са малки, ги слагаме цели,...

Начукваме добре пържолите и ги овкусяваме с черен пипер и сол.
Нарязваме лука на по-едри парчета, а гъбите на филийки.
Взимаме гювеч и на дъното...

Щом той се задуши, го отстранете от тигана. Поръсете нарязаните на парчета бузи с брашно и малко черен и червен пипер....

След като сме почистили бъбреците от лойта и ципите, ги нарязваме на кубчета.
Слагаме ги в тенджера, в която сме прибавили към водата оцет, и варим...

Нарязваме свинското месо на пържоли, които подреждаме в тавичка.
Овкусяваме с подправките и добавяме вода (колкото да покрие 1 пръст от дъното...

1

В средата на чинията за сервиране сипете ориза, а отстрани готовия дроб.
Свинският дроб със сметана е готов....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: